Antena Meniu Search
x

Rezultatele autopsiilor au stabilit o primă cauză a tragediei din clubul Colectiv

Victimele au fost răpuse de intoxicaţia cu monoxid de carbon, fum şi alte gaze toxice. Este o concluzie provizorie, în timp ce medicii legişti continuă investigaţiile

Vezi și

Victimele au fost răpuse de intoxicaţia cu monoxid de carbon, fum şi alte gaze toxice. Este o concluzie provizorie, în timp ce medicii legişti continuă investigaţiile

Conform concluziilor provizorii ale autopsiilor făcute asupra cadavrelor persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul produs, vineri noapte, în clubul bucureştean Colectiv, principala cauză a decesului ar fi intoxicaţia cu fum, monoxid de carbon şi gaze toxice.

Raportul final al autopsiilor implică însă mai multe analize al căror rezultat poate dura şi până la două săptămâni, urmând să fie efectuate mai multe investigaţii, între care şi analize toxicologice pentru a se stabili exact ce substanţe sau ce grup de substanţe au provocat decesul victimelor.

Potrivit ultimului bilanţ, în incendiul de vineri noapte au murit 30 de persoane, ultima - o tânără de 26 de ani - în cursul serii de duminică, la Spitalul Bagdasar - Arseni.

Alte aproximativ 140 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

Numărul deceselor victimelor rănite grav în incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminică, premierul Victor Ponta, precizând că aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Rezultatele autopsiilor au stabilit o primă cauză a tragediei din clubul Colectiv