Antena Meniu Search
x

Român din Italia distruge cu levierul, Live pe Facebook, maşina confiscată de carabinieri: Ia, Salvini, maşină (Video)

Un român din Italia a intrat Live pe Facebook şi a început să-şi distrugă cu un levier maşina abia confiscată de carabinieri pentru că avea numere româneşti. Românul este supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.02.2019, 21:00

Un român din Italia a intrat Live pe Facebook şi a început să-şi distrugă cu un levier maşina abia confiscată de carabinieri pentru că avea numere româneşti.

Românul este supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină.

Român din Italia îşi distruge maşina confiscată cu levierul

Un român rezident în Italia a cedat nervos, după ce autorităţile italiene l-au depistat în trafic cu numere româneşti. Potrivit legii italiene, toate maşinile cu numere străine aparţinând rezidenţilor trebuie înmatriculate în italia.

Pe acelaşi subiect

În caz contrar, autoturismele sunt confiscate până la achitarea amenzii, iar în unele cazuri, dacă amenda nu este achitată 6 luni, autoturismul trece în proprietatea statului italian.

Românul din imagini probabil a crezut că nu-şi mai poate recupera niciodată maşina şi a preferat să o distrugă cu mâna lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deşi mai mulţi utilizatori i-au spus că şi-o poate recupera sau înmatricula fără probleme, românul, supărat peste măsură, şi-a dus până la capăt planul distructiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Român din Italia distruge cu levierul, Live pe Facebook, maşina confiscată de carabinieri: Ia, Salvini, maşină (Video)