Antena Meniu Search
x

Un român, care munceşte la vaci în Germania, a donat 2.000 de euro unor fetiţe bolnave

Un român care munceşte la vaci, într-o fermă din Germania, a renunţat la concediul din România şi a donat 2.000 de euro pentru două fetiţe bolnave prin intermediul Oraşului Faptelor Bune.

Un român, care munceşte la vaci în Germania, a donat 2.000 de euro unor fetiţe bolnave
Un român, care munceşte la vaci în Germania, a donat 2.000 de euro unor fetiţe bolnave - Facebook

Un român care munceşte la vaci, într-o fermă din Germania, a renunţat la concediul din România şi a donat 2.000 de euro pentru două fetiţe bolnave prin intermediul Oraşului Faptelor Bune.

Românul a sunat, în această dimineaţă, la Radio Zu, organizatorul Oraşului Faptelor Bune, şi, cu ochii în lacrimi, a anunţat că şi-a convins cele două fiice, dar şi soţia, să renunţe la concediul din România şi să doneze 2.000 de euro.

Bărbatul din Iaşi a explicat că va oferi câte 1.000 de euro pentru micuţa Sara şi pentru Teolina.

"Lucrez la o fermă de vaci din oraşul Bremen şi am decis să donez aceşti bani pentru cele două fetiţe. Ele au o nevoie mult mai mare decât avem noi. Deşi nu câştigăm foarte mult, am decis să renunţăm să mergem în România şi să dăm banii fetiţelor", a declarat românul.

Pe acelaşi subiect

Gestul românului din Germania a emoţionat pe toată lumea din Oraşul Faptelor Bune, bărbatul fiind aplaudat îndelung.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micuţa Sara şi Teolina au nevoie de ajutorul nostru

Cazurile celor două fetiţe, Sara şi Teolina, au impresionat zeci de mii de oameni.

Mulţi dintre ei au decis să doneze pentru a le ajuta pe cele două micuţe să aibă acces la tratamentul costisitor de care au atâta nevoie.

În vârstă de un an, Sara suferă de o anomalie genetică foarte rară, care poate afecta creierul, inima, rinichii, ochii şi pielea, iar în lume au existat aproximativ 200 de cazuri.

Sara este singurul caz din România, un caz la 19 milioane de români. Micuţa are nevoie de 500.000 de dolari pentru a putea beneficia de tratament de specialitate.

Cea de-a doua fetiţă, Teolina, o copilă blondă cu părul creţ, suferă de tetrapareză spastică.

Povestea tristă a Teolinei a început în momentul în care a venit pe lume. Micuţa a fost efectiv 'condamnată' de complicaţiile din timpul naşterii, incorect gestionare de cadrele medicale.

Teolina nu poate să meargă, iar singura ei şansă este să ajungă la un spital din America. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Teolina are nevoie de 70.000 de dolari.

Radio Zu, prin Oraşul Faptelor Bune, a demarat campania 'Ridic-o în picioare pe Teolina'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un român, care munceşte la vaci în Germania, a donat 2.000 de euro unor fetiţe bolnave