Antena Meniu Search
x

Român jefuit în drum spre casă de tot ce câștigase în străinătate

Un român a rămas fără plicul cu bani, pe care îl scosese la vedere, după ce autocarul a oprit la o benzinărie, după ce a trecut granița dintre Austria și Ungaria.

Un român a rămas fără plicul cu bani, pe care îl scosese la vedere, după ce autocarul a oprit la o benzinărie, după ce a trecut granița dintre Austria și Ungaria.

Arădeanul se întorcea de la muncă din Germania în România, pentru a-și petrece sărbătorile cu familia.

Conform spuselor celorlalți călători, citați de presa locală, șoferii i-au atenționat cu privire la pericolele de pe traseu, în special din benzinării.

Arădeanul nu s-a lăsat intimidat și a coborât din autocar având plicul cu bani la vedere, din care a scos o bancnotă de 50 de euro, ca să cumpere ceva din benzinărie. Totuși, cumva pașii l-au purtat către un grup de oameni care jucau alba-neagra.

Doi români îndemnau călătorii să joace, dar la un moment dat au văzut plicul cu bani al arădeanului, i l-au smuls din mână după o scurtă îmbrânceală, iar apoi au fugit cu două mașini, una înmatriculată în Ialomița, iar cealaltă în Germania, potrivit specialarad.ro

El a strigat după ajutor, dar era prea târziu. Mai mult decât atât, martori de la fața locului spun că hoții i-au amenințat pe cei de față, astfel că nu a intervenit nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Român jefuit în drum spre casă de tot ce câștigase în străinătate