Antena Meniu Search
x

Situație incredibilă la Bascov! Angajații Primăriei au cheltuit aproape un miliard de lei vechi pe mesaje. Ca să susțină un ansamblu folcloric

Situație incredibilă la Primăria Bascov! Angajații au cheltuit un miliard de lei pe mesaje date de pe telefoanele de serviciu. Motivul? Să susțină un ansamblu.

Situație incredibilă la Primăria Bascov! Angajații au cheltuit un miliard de lei vechi pe mesaje date de pe telefoanele de serviciu. Motivul? Să susțină un ansamblu folcloric.

Un consilier PNL de la Bascov a dezvăluit, într-o conferință, că pe adresa Primăriei au venit facturi pentru mesaje telefonice în valoare de aproape un miliard de lei vechi, după ce angajații au trimis SMS-uri pentru a susține ansamblul "Doina Bascovului" într-o competiție televizată.

"Doina Bascovului" a primit peste 60.000 de voturi, învingând alte două ansambluri folclorice în finala competiției.

Se pare că angajații Primăriei Bascov au avut chiar normă de trimis sms-uri de fiecare persoană, prețul unui SMS fiind de 25 eurocenți.

Consilierul PNL Dorin Vlăsceanu susține că s-a opus, în ședința Consiliului Local Bascov care a avut loc joi seară, ca o primă factură de 200 de milioane de lei vechi, pentru SMS-urile din semifinală, să fie plătită din banii Primăriei.

Acesta a menționat că pe adresa primăriei urmează să ajungă și factura pentru finală, valoarea totală a SMS-urilor ajungând la aproape un miliard de lei vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Situație incredibilă la Bascov! Angajații Primăriei au cheltuit aproape un miliard de lei vechi pe mesaje. Ca să susțină un ansamblu folcloric