Romania a fost astazi patria gratarelor. Mii de oameni au petrecut la iarba verde cu mititei si bere
Mii de romani au petrecut la iarba verde cu mititei si bere. Inainte sa incinga distractia au dat o tura prin magazine. Au stat la coada, au facut liste, apoi au luat drumul padurii, sa friga micii si carnea
Oficial s-a deschis sezonul gratarelor. Mireasma de carne bine facuta a impanzit Romania. Din galantare, mititeii au ajuns azi, direct deasupra focului.
Romanii s-au trezit devreme, au mers in magazine, si-au facut aprovizionarea, iar apoi s-au lasat ghidati de mirosul mititeilor. Bucurestenii s-au indreptat catre Mogosoaia. Atat de multi au fost doritorii de gratare, incat aproape ca nu a mai ramas petec de iarba nefolosit.
Langa, berea creste productivitatea.
Bine rumeniti, asezonati cu bere si mult soare, micii au intretinut atmosfera.
Iar oamenii au petrecut in liniste, fara manele si fara sa lase in urma lor mormane de gunoi.
A fost vreme de vara si in Brasov asa ca oamenii au iesit sa faca o baie de soare si sa prajeasca un mititel, la aerul curat de munte, pe malul unui rau.
Domnisoarele au facut plaja, iar baietii au pregatit gratarele.
Pornirea a fost mai grea, apoi distractia a venit de la sine.
Gratarele vor pune stapanire in totalitate pe Romania, in urmatoarele zile. 1 mai, Pastele, ii va scoate pe romani din case, mai ales ca vremea va fi frumoasa.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰