Antena Meniu Search
x

Scandalul chipului presupus furat şi pus pe pachetele de ţigări ia amploare

Povestea chipului presupus furat şi pus pe pachetele de ţigări din întreaga Uniune Europeană se complică. Imaginea bărbatului intubat, care a suferit un accident vascular cerebral din cauza fumatului, este revendicată nu doar de familia din Hunedoara, ci şi de alte peste 60 de persoane care susţin că nu li s-a luat acordul pentru ca imaginea să apară pe milioane de pachete de tutun

Vezi și

Povestea chipului presupus furat şi pus pe pachetele de ţigări din întreaga Uniune Europeană se complică. Imaginea bărbatului intubat, care a suferit un accident vascular cerebral din cauza fumatului, este revendicată nu doar de familia din Hunedoara, ci şi de alte peste 60 de persoane care susţin că nu li s-a luat acordul pentru ca imaginea să apară pe milioane de pachete de tutun.

-Asemănarea este foarte, foarte mare, izbitoare. Tot, tot. Conturul părului, al bărbii, nas, ochi, sprâncene, buze, tot. 

Patru fraţi au privit înmărmuriţi fotografia de pe pachetul de ţigări. L-au văzut pe tatăl lor, susţin cu tărie. Lângă imaginea suferinţei, mesajul de avertizare îi determină să NU creadă în coincidenţe. 

Şi tatăl lor era fumător, a suferit un accident vascular cerebral şi a fost internat pentru infirmitate, la un picior. 

Pe acelaşi subiect

Din cauza tutunului, avea probleme cu inima şi cu sistemul circulator. După operaţia de la un spital din Cluj, unde se bănuieşte că a fost fotografiat, s-a stins în urma unui stop cardiac. În 2015, acasă.

Povestea chipului presupus furat se complică. Într-un răspuns pentru Observator, Comisia Europeană, instituţia care a strâns fotografii inclusiv din România, pentru a descuraja fumatul, anunţă că sunt peste 60 de persoane care revendică imaginea.

"Putem afirma cu siguranță că persoana din acea imagine nu este cel pe care familia din Hunedoara pare să-l recunoască și orice asemănare între cei doi este doar o coincidență." 

Dar se va dovedi că este bărbatul din Hunedoara, iar acesta nu şi-a dat acordul pentru a apărea pe pachetele de ţigări din întreaga Uniune Europeană, avocatul familiei crede că ar putea obţine în instanţă daune de cel puţin un milion de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Scandalul chipului presupus furat şi pus pe pachetele de ţigări ia amploare