Antena Meniu Search
x

O româncă şi-a vândut virginitatea pentru mai mult de două milioane de euro

Prima noapte de dragoste din viaţa unei tinere de 18 ani o va face milionară. Alexandra, fata care a plecat în Anglia pentru a-şi vinde virginitatea, a găsit un cumpărător. Un om de afaceri din Hong Kong va plăti o avere.

Vezi și

Prima noapte de dragoste din viaţa unei tinere de 18 ani o va face milionară. Alexandra, fata care a plecat în Anglia pentru a-şi vinde virginitatea, a găsit un cumpărător. Un om de afaceri din Hong Kong va plăti o avere.

Ca-ntr-un joc de noroc, Alexandra îşi vinde virginitatea celui care oferă cel mai mult. Licitaţia a pornit de la un milion de euro. Feminitatea ei a fost adjudecată cu două milioane trei sute de mii de euro. Un om de afaceri din Hong Kong va plăti mica avere pentru cea mai intimă întâlnire din viaţa Alexandrei. 

"Este un vis devenit realitate.", a spus fata de 18 ani, care îşi vinde trupul din disperare, însă, pentru un scop nobil, spune ea. Le va oferi o casă nouă părinţilor şi îşi va permite să fie studentă la Oxford. Iar, într-o zi, va avea propria afacere. Totuşi, într-o emisiune la un post din Marea Britanie, i-a susprins pe prezentatori când le-a spus că nu s-a gândit ce s-ar întâmpla dacă partenerul necunoscut ar fi un om periculos sau care ar avea boli cu transmitere sexuală.  

Părinţii din România ştiau că a plecat în Anglia pentru o prezentare de modă. Tatăl, jandarm în Bucureşti, şi mama, farmacistă, nu au fost încântaţi. Dar ultima decizie a fost deja luată.   

Pe acelaşi subiect

"Acum trebuie toate puse la punct. A fost rezervat hotelul, cei de la site-ul de escorte mă vor însoţi la întâlnire şi vor sta în apropiere, în cazul în care apar probleme de securitate. Am posibilitatea de a anula tot, în orice moment, dar sunt încrezătoare că voi putea să vorbesc cu cel care a cumpărat virginitatea mea, înainte de a devenit foarte apropiaţi", spune tânăra.

Alexandra nu e prima femeie care îşi vinde virginitatea. Dar este prima româncă despre care se ştie că va câştiga atât de mulţi bani.

Ideea ei s-a născut când avea doar 15 ani şi a văzut filmul... "Propunere indecentă"

Fata de 18 ani visează acum ca omul de afaceri din Hong Kong să se asemene mărcar puţin cu Robert Redford.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O româncă şi-a vândut virginitatea pentru mai mult de două milioane de euro