Antena Meniu Search
x

Șeful de post care a călcat în picioare un bărbat încătușat, la Bolintin Vale, este încă în funcție

Șeful de post care a călcat în picioare un bărbat încătușat, în Bolintin Vale, este încă în funcție, deși inițial superiorii lui au anunțat că el a fost destituit ca urmare a anchetei în cazul intervenției de la o petrecere din localitate.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.07.2020, 10:05

  • La două luni de la incident, Marian Șerban ocupă și în prezent funcția de șef al Poliției Bolintin Vale.

Potrivit unui document publicat de sociologul Gelu Duminică, șeful Poliţiei Bolintin Vale, filmat în aprilie în timp ce lovea un bărbat întins la pământ, este încă în funcție.

Vezi AICI imaginile cu intervenția din Bolintin Vale

Va aduceți aminte de cazul de la Bolintin Vale în care un nene polițist (șeful de post) snopea în bătaie niște oameni imobilizați și culcați la pământ? Imediat ce am făcut imaginile public, polițistul în cauza a fost suspendat din funcție și a fost demarata o ancheta interna. Victimele au depus plângere și dosarul își urmează cursul legal.

La nici doua luni de la eveniment, aflăm că polițistul in cauza este inapoi în funcție (adică șef de post), chiar dacă cercetarea este departe de a fi finalizata (vezi punctul 2).

Hai sa ne gândim ca suntem victima! Cam ce ați crede despre modul în care se face dreptate? Cam cât de vulnerabil te-ai simți și cam cât de dornic ai fi sa continui demersul tău în instanta când politia locala este la ordinele celui care este vizat de acțiunea ta?”, a scris Gelu Duminică, pe Facebook.

Marian Șerban ocupă și în prezent funcția de șef al Poliției Bolintin Vale

Incidentul s-a petrecut în aprilie, când în România era instituită starea de urgență. Atunci, Poliția din Bolintin Vale, Giurgiu, a intrat peste mai mulți bărbați care petreceau, în ciuda restricțiilor impunse în contextul pandemiei.

Pe imagini se vede cum mai mulţi bărbaţi sunt culcaţi la pământ, fiind înconjuraţi de forţe de ordine. Un bărbat îmbrăcat în haine civile loveşte violent unul dintre bărbaţii culcaţi la pământ şi încătuşaţi.

”Aoleu, nu mai da!”, spune, la un moment dat bărbatul agresat.

”Eraţi tari în live-uri!”, îi răspunde bărbatul care-l loveşte în continuare.

În urma publicării imaginilor, s-a deschis o anchetă iar purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu anunța că șeful de la Bolintin Vale a fost demis din funcție.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Șeful de post care a călcat în picioare un bărbat încătușat, la Bolintin Vale, este încă în funcție