Antena Meniu Search
x

Parastasul Regelui Mihai a fost prilej de împăcare în familia regală. Fostul prinţ Nicolae, îmbrăţişat de Majestatea Sa Margareta

Semn de mare împăcare la parastasul Regelui Mihai.  Nicolae, nepotul dezmoştenit, şi-a sărutat respectuos mătuşa, înainte de slujba de pomenire.

Vezi și

Semn de mare împăcare la parastasul Regelui Mihai.  Nicolae, nepotul dezmoştenit, şi-a sărutat respectuos mătuşa, înainte de slujba de pomenire. Preoţii povestesc că toate orgoliile au fost lăsate deoparte. Sunt voci care spun chiar că Nicolae se va muta curând definitiv în România şi va discuta cu Majestatea Sa Margareta despre recuperarea titlului regal. Astăzi, a fost primit în aplauze, la Curtea de Argeş. 

E primul semn de pace după doi ani şi jumătate. Custodele Coroanei i-a întins mâna nepotului Nicolae, iar fostul principe a sărutat-o pe obraz pe Majestatea Sa Margareta. 

Primii paşi spre reconciliere au fost făcuţi la funeraliile Regelui Mihai. Când nepotul dezmoştenit a fost primit în rândul familiei. A fost primul armistiţiu. Chiar şi aşa, Nicolae şi soţia nu au mers cu trenul regal către Curtea de Argeş.  

Astăzi, însă, au fost primiţi în aplauze, în curtea Mănăstirii. 

Pe acelaşi subiect

Fostul principe a promis că timp de trei luni nu va vorbi despre situaţia lui. Însă, sunt apropiaţi ai Casei Regale care susţin că după 1 februarie, Nicolae va încerca să-şi recupereze titlul regal pierdut. 

La slujba de pomenire a Regelui Mihai, curtea Mănăstirii Curtea de Argeş a fost plină. Sute de oameni au îndurat frigul ca să fie alături de familia regală. 

De mână cu soţia, cu care se va cununa religios în România, Nicolae a mers să se reculeagă la mormintele bunicilor lui, în Necropola Regală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Parastasul Regelui Mihai a fost prilej de împăcare în familia regală. Fostul prinţ Nicolae, îmbrăţişat de Majestatea Sa Margareta