Sfârşit cumplit pentru un bătrân de 70 de ani din Vaslui. A avut parte de o moarte înfiorătoare

De Monica Palade.
Publicat: 29.04.2021, 16:00.
Actualizat: 29.04.2021, 16:00

Un bătrân de 70 de ani din comuna Perieni, judeţul Vaslui, a avut parte de un sfârşit cumplit. Bărbatul a fost găsit mort în casă de fiica sa, care a alertat poliţia.

Sfârşit cumplit pentru un bătrân de 70 de ani din Vaslui. A avut parte de o moarte înfiorătoare

vremeanoua.ro

Simion Postolache avea multiple plăgi înjunghiate, dar și zdrobite, ceea ce indica urmările unei agresiuni greu de închipuit, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

„Bărbatul de 70 ani, din Perieni, a fost găsit decedat la domiciliu de familie. Prezintă multiple plăgi înjunghiate şi zdrobite pe tot corpul, nu se ştie exact în ce context. La faţa locului a fost trimis un echipaj SAJ cu medic de la Bârlad, care a constat decesul persoanei, deoarece semnele morţii erau deja instalate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Bătrânul mort, cercetat pentru crimă

Citește și:

Potrivit vremeanoua, bătrânul era cunoscut cu antecedente penale, în luna noiembrie 2013, pe fondul geloziei patologice, și-a strangulat soția cu o curea. Pentru că s-a considerat că nu a avut discernământ, a fost internat la Spitalul de maximă siguranță de la Grajduri, județul Iași.

De mai bine de un an și jumătate, acesta a fost reintegrat în comunitate, locuind cu doi dintre copiii săi, o fată și un băiat. Miercuri seara, în familia lor ar fi izbucnit un scandal. Unul dintre fiii săi, şi el cu antecedente penale, şi-ar fi ameninţat sora că o omoară, femeia a fugit la o vecină, iar dimineață când s-a întors acasă, și-a găsit tatăl măcelărit. Cercetările continuă în acest caz.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.