Antena Meniu Search
x

Simulare Bac 2018 Subiecte limba română clasa XI exceptate de la examen

Simulare Bac 2018. Mai este doar o zi până la testele de la Simulare Bacalaureat 2018 susținute de elevii clasei a XI-a.

Simulare Bac 2018. Mai este doar o zi până la testele de la Simulare Bacalaureat 2018 susținute de elevii clasei a XI-a.

Simulare Bac 2018. Pentru simularea probelor scrise la Bac 2018, subiectele sunt cele prevăzute în programa pentru Examenul de bacalaureat național.

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate de Ministerul Educației.

Pe acelaşi subiect

Subiectele pentru Simulare Bac 2018 sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen și parcurse până la data la care are loc examinarea.

Conform calendarului la Bacalaureat 2018, anunțat de Ministerul Educației pe edu.ro, elevii clasei a XI-a vor susține simularea probelor scrise pentru examenul de Bacalaureat în perioada 19 martie - 21 martie 2018.

Rezultatele vor fi anunțate pe 30 martie.

Calendar simulare Bacalaureat clasa a XI-a:

  • 19 martie - Limba și literatura română/E)a)
  • 20 martie - Limba și literatura maternă/E)b)
  • 21 martie - proba obligatorie a profilului/E)c)

Simulare Bac 2018 Subiecte limba română clasa a XI-a​

Subiectele de la Simulare Bac 2018 clasa a XI-a sunt elaborate pe baza conţinuturilor prevăzute în programa Examenului de Bacalaureat național, în vigoare

Totuși, pentru simularea examenului la clasa a XI-a sunt exceptate, la limba și literatura română, următoarele conținuturi:

  • reguli ale monologului, reguli și tehnici de construire a dialogului, stiluri funcționale adecvate situației de comunicare, rolul elementelor verbale, paraverbale si nonverbale in comunicarea orală
  • textul dramatic postbelic
  • limbajul literaturii, limbajul cinematografic, limbajul picturii, limbajul muzicii
  • simbolismul, prelungiri ale romantismului și clasicismului, perioada interbelică, perioada postbelica
  • interpretări și judecăți de valoare exprimate în critica și în istoria literară
  • autorii canonici: George Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Camil Petrescu, Liviu Rebreanu, George Călinescu, Eugen Lovinescu, Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu.
Simulare Bac 2018 subiecte la limba romana care nu se dau la examen

Mai citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » Simulare Bac 2018 Subiecte limba română clasa XI exceptate de la examen