Antena Meniu Search
x

Cum să slăbeşti mâncând de toate

Una dintre regulile importante ca să nu ţineţi dietă şi totuşi să vă menţineţi sau chiar să slăbiţi, este să renunţaţi la număratul caloriilor.

Vezi și

Este ideal dacă aţi reuşi să mâncaţi încet şi să vă opriţi atunci când nu vă mai este foame.

 Numaratul caloriilor e obositor de asemenea daca este exact cat trebuie sa mancam. Marimea palmei practic poate sa reprezinte cantitatea de alimente pe care o putem ingera la o masa, spune nutritionistul.

Specialiştii spun că o porţie de mâncare trebuie să aibă mărimea palmei dumnevoastră. Ceea ce nu înseamnă foarte mult. Asta înseamnă, însă, că trebuie să mâncaţi mai des. Este clar că trebuie să aveţi 3 mese şi 2 gustări pe zi.

Alegeţi gustările neprocesate, cu un conţinut scăzut de zahăr, cum sunt alunele, humusul, morcovii, sau ţelina.

A renunta la grasime nu este cel mai important factor in slabire. exista grasimi sanatoase, grasimi de care corpul nostru are nevoie. Tot ce inseamana carbohidrati trebuie sa existe in dieta, dar variantele brune, variantele integrale nu cele din faina alba, explica nutritionistul.

Un alt lucru bine de reţinut este că niciodată combinaţiile corecte de alimente nu ne vor îngrăşa. Din contră, asocierea cărnii cu legumele sau a pastelor tot cu legumele ne poate topi din kilogramele în plus, fără niciun fel de dietă stresantă şi dezechilibrantă. Dar acum nu vă gândiţi că vă menţineţi sau slăbiţi, mâncând de toate.

Renuntarea la excitante de tip cofeina, bauturi cu cofeina, cafea in exces sau ceai negru in exces indulcite cu zahar rafinat, bauturile alcoolice de asemenea duc la crestere ponderala, spune specialistul.

Iar dacă dublaţi modul inteligent de a vă alimenta cu mersul la sală, nu veţi mai avea niciodată probleme cu greutatea.

Nu regim, nu dieta atata timp cat ajungem de vreo 3-4 ori pe saptamana la sala, sa ne mentinem, este de parere antrenorul de fitness.

Şi nu o spun doar antrenorii, care cred cu tărie în sport, ci şi cei care încet, încet s-au obişnuit să facă mişcare.

Iar daca nu va place sa alergati pe banda sau sa lucrati la aparate, dar mai ales sa transpirati la orele de aerobic, puteti asocia miscarea cu un joc.

Nu în ultimul rând aveţi grijă să dormiţi cât trebuie. Când suntem obosiţi mâncăm mai mult şi încercăm să ne energizăm cu alimente dulci sau grase sau cofeină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum să slăbeşti mâncând de toate