Antena Meniu Search
x

Europol, după urmărirea ca-n filme de la Bacău: Polițiștii aveau o mașină care nu putea să facă față fugarului

Un şofer beat a provocat haos pe străzile din Bacău. A făcut tot posibilul să scape de poliţiştii care-l urmăreau. A pus vieţi în pericol şi a intrat frontal într-o altă maşină. Doar aşa, agenţii au reuşit să-l prindă. Poliţiştii au pornit în urmărire cu o maşină care ar fi bună mai degrabă pentru plimbări prin oraş decât pentru genul acesta de acţiune ca-n filme.

de Redactia Observator

la 10.10.2020, 22:00

Vezi și
  • Poliţiştii se plâng că maşinile de intervenţie n-au nicio şansă în faţa bolizilor infractorilor
  • Fugarul, în vârstă de 31 ani, era beat

Şoferul încălcă toate regulile de circulaţie ca să scape de poliţişti. Taie linia dublă continuă, intră în depăşiri riscante şi joacă o ruletă periculoasă cu vieţile celor aflaţi în trafic.

Cosmin Andreica, liderul sindicat Europol: Colegii mei, deşi aveau o autospecială care nu putea să facă faţă sau să concureze cu maşina condusă de fugar, totuși au fost perseverenţi, l-au urmărit preţ de mai multe intersecţii iar la un moment dat într-o intersecţie în care şoferul fugar practic trebuia să oprească, să se asigue, a intrat frontal într-o maşină care circula regulamentar.

Doar aşa, poliţiştii au reuşit să-l prindă. Agenţii îi urmăreau cu o maşină care are o capacitate cilindrică de 1 litru. Şi n-ar fi avut nicio şansă să-l ajungă din urmă.

Poliţiştii se plâng că maşinile de intervenţie n-au nicio şansă în faţa bolizilor infractorilor.

Cosmin Andreica, liderul sindicat Europol: Şi astfel scapă infractori, scapă persoane care săvârşesc fapte penale şi astfel cei care încalcă legea văd că pot să scape.

Fugarul, în vârstă de 31 ani, era beat. Avea 0.67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au văzut că se comporta ciudat în trafic şi i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Tânărul a mimat că opreşte, apoi a demarat în trombă.

În urma accidentului, a ajuns la spital. La fel şi femeia care era în dreapta lui, dar şi şoferul maşinii care circula regulamentar.

Pentru că le-a pus în pericol viaţa, tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Europol, după urmărirea ca-n filme de la Bacău: Polițiștii aveau o mașină care nu putea să facă față fugarului