Antena Meniu Search
x

Soția lui Dan Adamescu, cu gărzi de corp la IML, dar nu a putut ridica trupul fostului afacerist

Flancata de gărzi de corp şi fără să facă vreo declaraţie, fosta soţie a lui Dan Adamescu a mers astăzi la Institutul de Medicină Legală. Ar fi vrut să ridice trupul neînsufleţit şi să organizeze înmormântarea.

Vezi și

Flancata de gărzi de corp şi fără să facă vreo declaraţie, fosta soţie a lui Dan Adamescu a mers astăzi la Institutul de Medicină Legală. Ar fi vrut să ridice trupul neînsufleţit şi să organizeze înmormântarea.

Însoţită de gărzile de corp, cu faţa ascunsă de o pereche mare de ochelari, Carmen Adamescu a mers de dimineaţă la Institutul de Medicină Legală. Ar fi vrut să ridice trupul omului de afaceri. 

-Cu tot respectul, doamna e de un ridicol dus la extrem. Pe deoparte, l-a jignit, l-a umilit, l-a făcut în toate felurile, până şi în acţiunile de divorţ l-a acuzat de tot ce poate fi mai rău.

Însă nici familia lui Dan Adamescu nu a putut să ridice trupul. Legiştii încă nu au terminat autopsia.

Pe acelaşi subiect

Raportul medico-legal va arăta dacă acuzaţiile familiei sunt întemeiate. La scurt timp după deces, rudele spuneau că un stafilococ contractat în penitenciar i-ar fi grăbit sfârşitul omului de afaceri.

O altă luptă între fosta soţie şi fiul lui Dan Adamescu se duce pe averea omului de afaceri. 

Avocatul lui Alexander Adamescu spune că, odată cu decesul tatălui său, decizia de divorţ a intrat în vigoare, chiar dacă la Curtea de Apel se judeca contestaţia fostei soţii.

Nici detaliile înmormântării nu sunt mai clare. Astăzi, pe site-ul magazinului Unirea, Carmen Adamescu anunţa că înmormântarea va avea loc vineri. 

O înmormântare la care singurul fiu al lui Dan Adamescu nu va participa. Astăzi, Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Alexander Adamescu de a anula mandatul european de arestare emis pe numele său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Soția lui Dan Adamescu, cu gărzi de corp la IML, dar nu a putut ridica trupul fostului afacerist