SPECIAL! Aparatul care măsoară sănătatea
E mai bine să previi decât să tratezi! Însă mulţi români nici nu se gândesc să facă asta, mai ales că unii dintre ei au o mare frică de ace, seringi şi tot ceea ce presupune o recoltare de sânge.
E mai bine să previi decât să tratezi! Însă mulţi români nici nu se gândesc să facă asta, mai ales că unii dintre ei au o mare frică de ace, seringi şi tot ceea ce presupune o recoltare de sânge.
Este vorba despre aparatul de biorezonanţă, un sistem computerizat care poate detecta din timp deficienţele sau modificările patologice de la nivelul ţesuturilor, organelor sau celulelor dumneavoastră.
Curentii de frecventa joasa cu care tu ai fost scanata cu ajutorul acelui dispozitiv au redat 35 de seturi de analize care insumeaza cele 232 de analize per total: de la sisteme complexe precum sistemul circulator pana la fiecare organ in parte cum ar fi ficatul, plamanii, rinichii. In plus se face si o verificare pe nivelul de oligoelemente. Adica minerale, vitamine, aminoacizi sau coenzime.
Această metodă a fost dezvoltată de institutele de psihofizică din Rusia şi începe să câştige teren şi în ţara noastră. Ceea ce este avantajos este ca ele nu presupun recoltarea de sange si atunci pot fi repetate foarte des. Sunt usor de utilizat. Dar este un mare dezavantaj. Nu sunt usor de interpretat.
Eu insumi am apelat la aceasta metoda de diagnosticare de cateva ori in viata si rezultatele pe care le-am primit mi-au confirmat niste lucruri pe care eu le stiam din analizele obisnuite si este extrem de important ca pretul acestei investigatii este mult mai mic decat al investigatiilor care permit cu ajutorul metodelor clasice sa se puna aceleasi diagnostice.
În rest, această analiză se poate face indiferent de vârstă. Şi - cu toate că nu au prea multe informaţii despre medicina alternativă - românii par dispuşi să încerce această metodă de diagnosticare.
Important este altceva. Indiferent de metoda de diagnosticare pentru care optaţi, nu uitaţi să vă faceţi analizele la intervale regulate. E mult mai bine să identificaţi din timp o eventuală problemă, decât să ajungeţi pe patul de spital.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰