Antena Meniu Search
x

Special! Dieta celor 30 de zile presupune eliminarea mâncărurilor nesănătoase

Dieta celor 30 de zile presupune schimbarea totală a obiceiurilor alimentare, cum ar fi eliminarea zaharurilor, a carbohidraţilor, alcoolului şi a mâncărurilor procesate

Vezi și

Dieta celor 30 de zile presupune schimbarea totală a obiceiurilor alimentare, cum ar fi eliminarea zaharurilor, a carbohidraţilor, alcoolului şi a mâncărurilor procesate. Să nu uităm nici de ronţăielile dintre mese

"Categoric obiceiurile se formează în timp, bune, sau rele, obiceiurile se formează în timp. Dacă ne ia o perioadă de câteva luni să începem să mâncăm fast-food şi să dea dependenţă , la fel şi mâncatul sănătos presupune o perioadă, să ne alocăm o perioadă de timp în care să obişnuim creierul să accepte aceste alimente sănătoase", spune Ligya Alexandrescu, medic nutritionist.

Dar nu toţi românii sunt de acord cu asta. Cu toate acestea, după această dietă, nu veţi mai simţi nici nevoia de dulce. Şi asta pentru că organismul se va obişnui cu fructele şi legumele. Oricum, ca să ţineţi această dietă aveţi nevoie de multă voinţă. Şi asta pentru că, în primele zile, va fi foarte greu să nu gustaţi măcar din alimentele pe care le iubiţi atât de mult. Dar dacă reuşiţi să vă abţineţi, rezultatele vor fi spectaculoase.

Sunt însă şi nutriţionişti care trag un semnal de alarmă cu privire la dieta celor 30 de zile, din cauză că, pe tot parcursul ei, corpul va fi privat de anumiţi nutrienţi fără de care nu poate funcţiona corect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Dieta celor 30 de zile presupune eliminarea mâncărurilor nesănătoase