Antena Meniu Search
x

Special! Gustul tradițional din rețete Raw Vegan

Auzim din ce în ce mai des de conceptul raw-vegan! Mulţi sunt convinşi că e doar un nume mai fandosit, care l-a înlocuit pe clasicul "vegetarian"

Vezi și

Auzim din ce în ce mai des de conceptul raw-vegan! Mulţi sunt convinşi că e doar un nume mai fandosit, care l-a înlocuit pe clasicul "vegetarian"

Aţi putea crede că adepţii stilului de alimentaţie raw vegan au de suferit în preajma sărbătorilor, pentru că nu se pot bucura de gustul preparatelor tradiţionale. Dar nu este deloc aşa.

"În primul rând sunt mai sănătoase, adică nu avem un aport aşa de mare de calorii goale, adică acele calorii care se ard foarte repede şi nu produc niciun beneficiu organismului. În schimb, în dulciurile raw-vegane avem foarte multe vitamin şi minerale, date de ingredientele de calitate pe care le folosim şi, bineînţeles, de fapul că nu sunt preparate termic", spune Florentina Gionea, nutriţionist.

Cu alte cuvinte, avem sarmale, drob, cozonac şi chiar pască raw vegan. Bineînţeles, aşa cum există oameni care apreciază produsele raw-vegan, sunt şi persoane care, mai ales de Sărbători, nu şi-ar schimba meniul în ruptul capului.

Însă, dacă nu vă surâde varianta raw-vegană, dar nici nu sunteţi înnebuniţi după carnea de miel şi celelalte produse tradiţionale româneşti, puteţi încerca să realizaţi un preparat mai sofisticat, din bucătăria internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Gustul tradițional din rețete Raw Vegan