Antena Meniu Search
x

Special! Machiajul cu staniol

Ca orice machiaj piţiponcesc, machiajul cu staniol începe cu nişte sprâncene groase şi indignate. Urmează colorarea pleoapelor cu alb şi cu aplicarea unor bucăţi de scotch transparent la colţul exterior al ochilor.

Vezi și

Ca orice machiaj piţiponcesc, machiajul cu staniol începe cu nişte sprâncene groase şi indignate. Urmează colorarea pleoapelor cu alb şi cu aplicarea unor bucăţi de scotch transparent la colţul exterior al ochilor. 

Asta nu va permite autoarei machiajului să coloreze aiurea. Aplicarea culorilor continuă cu. Evident, alb. Urmează alt alb. Nişte cărămiziu sclipicios. Din nou alb. Un fel de roz. Alt fel de roz. Orhidee-radiantă, în variantă lucioasă. Mov pal. Mov puţin mai închis. Roz aprins. Mov închis. Alt mov închis. Din nou roz aprins. Negru. Bej. Iar roz aprins. Se jumulesc bucăţile de scotch. Urmează colorarea cu un fard grena.

După cele 18 straturi de fard de ochi, urmează momentul mult-aşteptat: aplicarea staniolului. Iar pentru asta, tot efortul de machiere a pleoapelor superioare trebuie anulat cu un fel de superglue cosmetic. Peste stratul de lipici care a acoperit cele 18 straturi de fard este aplicat staniolul, bucată cu bucată. Totul este apoi înnobilat cu o pulbere sclipicioasă.

Încă puţin fard grena nu strică, pentru că ajungem la partea de tuş şi, în general, mult negru în jurul ochilor. Şi o luăm de la capăt, cu puţin alb. Nişte cărămiziu sclipicios. Un fel de roz. Grena. Negru.

Machiajul de piţipoancă continuă aşa cum ne-am obişnuit, deci complet incorect, cu tencuirea tenului. Cu unul. Două. Trei. Patru. Cinci. Şase straturi de pudre, fonduri de ten şi aşa mai departe.

Abia acum pot fi aplicate genele false, care trebuie musai încărcate cu tone de rimel. Machiajul cu staniol se încheie cu machiajul buzelor. Contur închis, ruj deschis, ruj şi mai deschis. Dar, vai!!! În machiajul cu staniol, fardul iluminator se dă abia la final??? Iată că da, motiv pentru care contabilizăm al şaptelea strat de tencuială. Opt, cu noul strat de fard de obraz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Machiajul cu staniol