Antena Meniu Search
x

Speranţe pentru tânărul copilot

"Am avut un accident. Am aterizat forţat, undeva în Apuseni". Sunt cuvintele cutremurătoare pe care un tată le-a auzit de la fiul lui, în direct la telefon

Vezi și

"Băiatul lui", Răzvan. Un tânăr de 23 de ani, căruia pasiunea pentru zbor era să i se frângă în aer. Era în dreapta lui Adrian Iovan, pilotul a cărui viaţă a apus în Apuseni, luni seara.

Printre brazii întunecoşi ai unei păduri, la fel s-a stins şi tânăra voluntară, de-aceeaşi vârstă cu Răzvan Petrescu. Deşi cu răni grave, el e în viaţă.

"Băiatul meu a scăpat. Rănit, va avea de suferit, de tras, dar avem speranţe că va supravieţui şi nu va rămâne cu sechele", spune tatăl copilotului.

Pilot la rândul lui, Dan Petrescu şi-a învăţat fiul cum să zboare. La 16 ani adolescentul a ştiut că vrea să facă asta toată viaţa. În ziua nefastă, tatăl lui Răzvan n-a fost sunat să i se spună c-a ajuns cu bine, pe pământ.

La el au ajuns doar cuvintele, aproape stinse, "am avut un accident". Era fiul lui, la celălalt capăt al firului.

Tânărul copilot este la Spitalul de Urgenţă din Cluj Napoca, cu multiple fracturi şi a fost operat deja o dată la picioare. Chirurgii ar putea interveni, însă, din nou. Dar tot răul spre bine. Părinţii lui sunt optimişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Speranţe pentru tânărul copilot