Antena Meniu Search
x

Stiliştii recomandă un look nou pentru începutul de an 2021

Gata cu sarmalele, cozonacii şi caltaboşul! Ne pregătim deja de noaptea dintre ani şi de un nou început! Şi chiar dacă sărbătorim Revelionul acasă, asta nu înseamnă că nu trebuie să trecem mai întâi şi pe la stilist. Un look nou ne dă energia de care avem nevoie şi încredere că schimbarea în bine e tot mai aproape.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 28.12.2020, 11:25

Vezi și
  • Intrarea în 2021 trebuie să ne prindă cu un look nou.
  • Specialiştii fac numeroase recomandări pentru noul an.

Stilist: Aş vrea să-ţi propun nişte culori un pic mai calde, dar în acelaşi timp şi reci. Adică nişte bejuri nisipii.

Potrivit tradiţiei, cum te va găsi noaptea de Revelion, la fel îţi va merge tot anul. Aşa că... de ce să nu întâmpinăm anul 2021 cu un look proaspăt?

Liviu Buică, stilist: Să ştii că nu mai facem acele coafuri extravagante, ci facem ceva mult mai lejer, mult mai natural, mult mai... de casă, de pijama, să zicem aşa.

Sectorul serviciilor de înfrumuseţare a fost puternic afectat de pandemie. Pentru cei care se ocupă de imaginea noastră, să rămână conectaţi cu clienţii a fost cea mai bună idee. 

Look-ul recomandat de stilişti pentru începutul de an 2021

Liviu Buică, stilist: Folosind Instagramul, Instastory-urile zilnice, explicându-le cum să avem cât de cât grijă de părul nostru acasă.

Nimic nu se compară însă cu experienţa faţă în faţă.

Liviu Buică, stilist: Singura rugăminte, acasă, pe care o am la toate doamnele şi inclusiv ţie îţi recomand este să ţi-l şamponezi măcar o dată pe săptămână cu un şampon împotriva tonurilor galbene. 

Aşadar, nu sofisticat, dar fresh şi cu linii precise, acesta este look-ul pe care ni-l recomandă stiliştii pentru un nou început. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Stiliştii recomandă un look nou pentru începutul de an 2021