Antena Meniu Search
x

Studenta Aurelia Ion a trăit doar o jumătate de oră după prăbuşirea avionului

Moartea nu putea fi învinsă. Studenta Aurelia Ion a trăit doar o jumătate de oră după prăbuşirea avionului. E declaraţia şocantă a unui medic de la Smurd Bihor care susţine că nici fata, nici pilotul Adrian Iovan nu ar fi trăit nici macar dacă salvatorii ajungeau la ei în 30 de minute după accident.

Vezi și

La aproape şase ore de la accident, studenta Aurelia Ion avea puls. Medicul de la SMURD Bihor a făcut o "evaluare" a victimei, dar la telefon.

Fata decedat în echipajul SMURD. După ce au fost găsiţi şi transportată în comuna Horea, a spus medicul legist Gheorghe Vieru

La ora 22.00, tânăra era purtată pe braţe de săteni până la drumul forestier unde aşteptau primii medici. Aurelia a fost întinsă pe o pătură şi resuscitată din nou.

Două ore mai tîrziu, la opt ore de la prăbuşirea avionului, medicii din ambulanţă au declarat decesul fetei. N-au făcut-o ca la carte. Trupul ei avea 18 grade.

Cu răni adânci pe tot corpul, Aurelia Ion a murit cu lacrimile îngheţate pe obraz.

Leziuni de organe interne grave nu au fost. Aici a fost combinat şocul hipotermic, frigul, cu traumele suferite, a spus medicul legist Gheorghe Vieru

Abia după ce vor primi şi testele de laborator, legiştii vor putea spune clar dacă Adrian Iovan şi Aurelia Ion ar fi putut trăi dacă erau găsiţi la scurt timp după prăbuşirea avionului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Studenta Aurelia Ion a trăit doar o jumătate de oră după prăbuşirea avionului