Antena Meniu Search
x

Subiecte chimie Bac 2018. Ce a picat la ultima probă scrisă de la Bacalaureat

Subiecte chimie Bac 2018. Proba proba la alegere a profilului la această materie se desfășoară joi dimineața. Este ultima probă scrisă la Bacalaureat.

Subiectele la chimie la Bac 2018 au fost distribuite elevilor în cadrul examenului scris din 28 iunie, când are loc proba la alegere a profilului și specializării. Este ultima probă scrisă la Bacalaureat.

(Actualizare): Subiectele la chimie au fost distribuite candidaților care susțin proba la alegere a profilului la ora 09:00.

Mii de elevi sunt aşteptaţi să dea chimie la proba la alegere a profilului, în prima sesiune. Pentru ei, Ministerul Educaţiei a pus la dispoziţie un model de subiecte la chimie (chimie organică și chimie anorganică) pentru Bac 2018.

Subiecte chimie Bac 2018: modele pentru proba scrisă

Pe acelaşi subiect

Modele de subiecte la chimie sunt disponibile încă din noiembrie anul trecut, pentru ca elevii să aibă timp să se pregătească. Modelele au fost valabile şi pentru simularea examenului de Bacalaureat 2018, din luna martie.

Potrivit oficialilor de la Educaţie, proba scrisă la chimie va avea 3 subiecte, notate fiecare cu 30 de puncte şi care cumulează astfel 90 de puncte. Restul de 10 puncte sunt din oficiu.

Pentru rezolvarea lucrării, timpul de lucru acordat este de 3 ore.

Iată, în continuare, un model de subiecte la chimie organică pentru Bacalaureat 2018:

Subiecte Chimie Bac 2018
Subiecte Chimie Bac 2018
Subiecte Chimie Bac 2018

Iată un model de subiecte la chimie anorganică pentru Bacalaureat 2018:

Subiecte Chimie Bac 2018
Subiecte Chimie Bac 2018
Subiecte Chimie Bac 2018

Cine poate da proba scrisă la chimie la Bac 2018

Pentru joi, 28 iunie, candidații la Bac 2018 au avut de ales pentru proba la alegere, în funcție de profil și specializare, între următoarele discipline: anatomie, biologie, chimie, fizică, geografie, economie, informatică, logică și psihologie.

Au putut alege chimie la Bac 2018 elevii care au studiat la: filiera teoretică -  profilul real; filiera tehnologică - profilurile: tehnic, resurse naturale și protecția mediului; filiera vocațională - profilul militar.

Când sunt anunţate notele la anatomie de la Bacalaureat 2018

Proba la alegere a profilului, programată pe data de 28 iunie, este ultima a examenului de Bacalaureat. Apoi urmează o perioadă de 5 zile, în care lucrările sunt corectate de comisiile de examinare.

Notele la chimie vor fi aflate în ziua în care sunt anunţate primele rezultate ale acestei prime sesiuni de la Bac 2018. Elevii care vor fi nemulţumiţi de notă, pot face contestaţie pentru a obţine mărirea. Ei vor afla astfel nota finală pe 9 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Subiecte chimie Bac 2018. Ce a picat la ultima probă scrisă de la Bacalaureat