Antena Meniu Search
x

Tâlharul care a jefuit o femeie cu copilul de mână, la Piatra Neamț, săltat din casă cu mascații (Video)

Polițiștii din Piatra Neamț au prins un prim suspect, după ce o femeie de 63 de ani a fost bătută și jefuită în plină stradă, în timp ce își plimba nepoțelul. Individul are 34 de ani și a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii urmează să ceară arestul preventiv.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.05.2020, 18:28

Vezi și
  • Principalul suspect are 34 de ani și este din localitatea Gârcina
  • Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă

Atacul din Piatra Neamț a fost de o violență înfiorătoare. O femeie care își plimba nepotul pe stradă a fost bătută din senin, duminică, ziua în amiaza mare. Totul, pentru zece lei și un telefon mobil.

Imediat după tâlhărie, agresorul s-a făcut nevăzut, însă o cameră de supraveghere a surprins pas cu pas jaful. La trei zile după atac, polițiștii au prins un prim suspect.

Comunicatul integral al IPJ Neamț:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 34 de ani, din localitatea Gârcina, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 63 de ani a fost victima unei tâlhării. 

În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, care ar fi acostat persoana vătămată în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamț, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale, o sumă de bani și telefonul mobil.

Astăzi, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestuia, în urma căreia prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial și a fost restituit persoanei vătămate. 

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, față de acesta urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Agresorul a lovit din senin

În plină zi, femeia se plimba cu nepoţelul de mână. Nu prevedea nimic din coşmarul prin care urmează să treacă. Un bărbat a urmărit-o îndeaproape iar, la un moment dat, fără nicio ezitare, a lovit-o puternic cu cotul, apoi cu pumnul.

Copilul s-a desprins speriat din mâna bunicii, care s-a prăbușit sub ochii lui.

"Imediat după sesizare, toate echipajele de poliţie prezente în teren s-au mobilizat şi au demarat activităţi de ceretare şi documentare", a declarat, în cursul zilei de marți, Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tâlharul care a jefuit o femeie cu copilul de mână, la Piatra Neamț, săltat din casă cu mascații (Video)