Antena Meniu Search
x

Tâlhar periculos căutat în Piatra Neamț, după ce a bătut o femeie în plină stradă

Alertă în Piatra Neamţ: o femeie de 63 de ani a fost bătută crunt şi jefuită în plină stradă, ziua în amiaza mare, în timp ce îşi plimba nepotul. Totul, pentru zece lei. La două zile după atac, agresorul e încă liber. Şi asta deşi jaful a fost suprins pas cu pas de camerele de supraveghere. Imaginile sunt violente şi cu impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 05.05.2020, 19:22

Vezi și
  • Tâlharul are în jur 35-40 de ani, părul scurt și aproximativ 1.80 metri înălțime
  • Victima, agresată pentru un telefon și 10 lei

Scenele teribile au fost suprinse de camerele de supraveghere duminică după amiază într un cartier de blocuri din Piatra Neamţ. În plină zi, femeia se plimbă cu nepoţelul de mână. Nu prevede nimic din coşmarul prin care urmează să treacă. Un bărbat îi urmăreşte îndeaproape. Când ajunge în dreptul lor, fără nicio ezitare, loveşte puternic cu cotul. Apoi cu pumnul. Copilul se desprinde speriat din mâna bunicii, care se prăbuşeşte sub ochii lui

Copilul de un an şi opt luni cade la picioarele agresorului. În timp ce el se năpusteşte asupra femeii să îi ia tot ce are în geantă, îl calcă pe cel mic pe picior. Vizibil speriată, bunica încearcă să se ridice şi să îl oprească pe agresor. Nu reuşeşte. iar individul se face nevăzut cu un telefon mobil şi 10 lei.

Autoritățile cer ajutorul populației

În urma lui, bunica şi nepotul se ridică. Ajunsă acasă femeia cere ajutor la 112.

DIMITRIE MOCANU, PURTATOR DE CUVANT IPJ NEAMT Imediat după sesizare, toate echipajele de poliţie prezente în teren s-au mobilizat şi au demarat activităţi de ceretare şi documentare.

Şi încă nu există un cerc de suspecţi. Din fericire, nici bunica, nici nepotul nu au avut nevoie de internare. Agresorul are în jur 35-40 de ani, are părul scurt, puţin grizonant, aproximativ un metru 80 şi constituţie atletică. Cei care-l recunosc sunt sfătuiţi să sune urgent la 112 până nu face şi alte victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tâlhar periculos căutat în Piatra Neamț, după ce a bătut o femeie în plină stradă