Antena Meniu Search
x

Beniamin, tânărul ucis de un cerșetor în Satu Mare, urma să se căsătorească cu fata căreia i-a luat apărarea

Un tânăr de 29 de ani a fost ucis în plină stradă, sub privirile iubitei cu care urma să se căsătoarească. Pentru că i-a luat apărarea fetei, agresorul l-a înjunghiat, iar apoi a fugit. Criminalul este de altfel un client fidel al secţiei de Poliţie. Dar agenţii l-au lăsat de fiecare dată liber, deşi era un pericol public. Scenele de groază au fost surprinse de camerele de supraveghere şi vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 31.08.2020, 17:10

Vezi și
  • Beniamin Oiegaş a fost atacat de un individ care teroriza trecătorii
  • Beniamin lucra în Londra şi venise acasă, în concediu

Înainte de miezul nopţii, camerele de supraveghere instalate în centrul oraşului Satu Mare surprind scene dramatice. Rănit grav, tânărul de 29 de ani agonizează pe trotuar. Iubita lui vorbeşte cu el şi încearcă să-l ţină treaz, în timp ce martorii sună cu disperare la 112. Unul dintre ei încearcă să-i acorde primul ajutor.

Martor: Am încercat să îi opresc sângerarea. Am vrut să îl ajut să nu piardă mult sânge. I-am rupt hainele de pe el să văd unde îi este rana. Pentru că inițial nu știa nimeni unde a fost băiatul înjunghiat și puneau cârpe peste tot, să-i oprească sângerarea.

Beniamin Oiegaş fusesese atacat cu doar câteva minute mai devreme de un individ care teroriza trecătorii. Bărbatul de 35 de ani, cunoscut ca om al străzii, le-ar fi blocat calea şi încerca să-i agreseze. Când s-a apropiat de iubita lui, Beniamin a intervenit să-i ia apărarea, dar s-a prăbuşit într-o secundă, fiind înjunghiat. A fost o singură lovitură fatală. Tânărul s-a stins câteva ore mai târziu, la spital.

Localnic: A căzut un om nevinovat care, vă spun sincer, era un copil deosebit.

Tânără din Satu Mare: Se poate întâmpla din nou şi seara nu prea mai e sigur Satu Mare.

Beniamin lucra în Londra şi venise acasă, în concediu. Iubita lui era aici şi aveau planuri să se căsătorească. În momentul atacului, cei doi se întorceau din oraş.

Simona Vasiac, reporter Observator: Tânărul a venit acasă, în localitate Ardud, acolo unde şi-a vizitat mama. Se întâmpla în urmă cu două săptămâni şi urma să se întoarcă înapoi în Anglia abia săptămâna viitoare.

Deşi a fugit de la locul crimei, individul care l-a ucis a fost prins câteva minute mai târziu şi reţinut. Poliţiştii ştiau cine e. Bărbatul a mai ajuns la secţie, după alte ieşiri violente. În ultimii 10 ani, fusese amendat de 75 de ori. Deşi era un pericol public, a fost lăsat de fiecare dată să se întoarcă pe străzi.

Localnic: Îl cunoşteam pentru că era un om al străzii, se lega de toată lumea. A trebuit să se întâmple ce s-a întâmplat ca cineva să ia măsuri, deşi autorităţile ştiau despre persoana asta că este foarte agresivă.

Abia acum, criminalul a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Beniamin, tânărul ucis de un cerșetor în Satu Mare, urma să se căsătorească cu fata căreia i-a luat apărarea