Antena Meniu Search
x

Tanti Floarea a împletit 40 de perechi de ciorapi de lână pentru pompieri: „Am vrut să le apăr picioarele de frig”

Pompierii îi apără pe oameni de foc, tanti Floarea îi apără pe pompieri de frig. Vorbim de o bătrână din Sângeorz-Băi care le-a împletit salvatorilor 40 de perechi de ciorapi de lână.

de Redactia Observator

la 27.10.2020, 11:32

Vezi și
  • Când le-a dat vestea coelgilor săi, emoţiile au fost greu de stăpânit.
  • Cu toţii o asigură acum pe tanti Floare de grija lor.

Gestul ei i-a lăsat fără cuvinte pe pompieri. Iar când s-a trezit cu ei la uşă, tanti Floarea abia şi-a stăpânit lacrimile de fericire.

Cuvintele sunt prea sărace să descrie emoţiile trăite de tanti Floarea. A trudit din greu pentru prietenii ei pompieri, iar acum, gestul ei de recunoştinţă este răsplătit. Bătrâna a împletit ciorapii cu gândul la greul pe care-l duc salvatorii în misiuni.

Tanti Floarea: Că ne apără tot judeţul de foc. Prin ploaie, prin vânt, prin foc se duc mereu. Să le apăr picioarele de frig.

Cu dibăcie şi răbdare, într-un timp record, a dat gata 40 de perechi de ciorapi. Vasilică, pompierul pe care l-a chemat să '' ridice'' darul, îşi aminteşte cu drag momentul.

Vasilică, pompier: Era intr-un moment de repaos in curtea subunitatii. La un moment dat, lelea Floarea a venit in capatul turneatului. Mi-a zis sa vin pana la ea, m-am gandit ca are ceva probleme de sanatate. Zice, nu te speria, nu este un lucru rau. A zis, hai la mine, hai inauntru.

Şi mare i-a fost uimirea când a văzut ce pregătise bătrâna care stă vizavi de sediul unităţii de pompieri. Când le-a dat vestea coelgilor săi, emoţiile au fost greu de stăpânit. Cu toţii o asigură acum pe tanti Floare de grija lor.

Pompier:  Ne bucuram ca o avem vecina si ii multumim foarte mult.

Pompier:  De fiecare data cand o sa iesim la interventii, o sa aruncam un ochi peste drum sa vedem daca iese fum pe horn sau este lumina aprinsa.

Mai ales pentru că bătrâna le-a amintit tuturor de. mâinile calde ale bunicii.

Pompier: Fiecare avem bunici si in copilarie am avut, cel putin, o pereche de strimbi. Acele sosete de lana care ne prindeau foarte bine iarna. Gestul este unul absolut impresionant pentru ca stim ce volum de munca presupune.

Tanti Floarea nu este la primul gest de acest fel. Anul trecut, de Crăciun, a împletit ciorapi pentru bătrânii dintr-un cămin din Iaşi. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tanti Floarea a împletit 40 de perechi de ciorapi de lână pentru pompieri: „Am vrut să le apăr picioarele de frig”