Antena Meniu Search
x

Tatăl bebelușului ucis de mamă pentru că plângea, mesaj plin de durere din Anglia. ”Tati, nu putem să fim supărați pe nimeni!”

Tatăl fetiței de 2 luni, ucise de mamă pentru că nu se oprea din plâns, a lăsat un mesaj plin de durere pe Facebook, din Anglia, unde muncea pentru un viitor mai bun.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2020, 08:34

Femeia de naționalitate lituaniană şi-a ucis în bătaie propriul copil
Femeia de naționalitate lituaniană şi-a ucis în bătaie propriul copil - Facebook
  • Bebelușul de două luni a fost ucis de mamă, în comuna Stoenești, Olt, pentru că nu se oprea din plâns.
  • Femeia, care mai are un copil de 2 ani, ar putea suferi de depresie postnatală.

Bărbatul îi adresează mesajul fetiței lui și îi scrie că nu poate da vina  pe nimeni pentru cele întâmplate.

„Copila mea, ştiu că vezi şi auzi totul. Ştiu că ti-ai dorit să îl faci pe tati fericit. Ştiu că mi-ai zâmbit şi mi-ai dat putere. Frăţiorul tău stie cum te cheama. Şi in inima lu’ tati tu vei trăi mereu, o să îti retin doar ochisorii dulci şi zâmbetul tău cald. Nu putem să fim supărati pe Dumnezeu, tati, nu putem să fim supărati pe nimeni! Tu ştii că tati te iubeşte, să fii bună cu prietenii tăi îngerasi şi să îl faci pe Dumnezeu mândru de tine. Să te odihneşti în pace, lumina ochilor mei ce s-au stins odată cu tine!“, a scris bărbatul pe pagina de Facebook.

Bebelușul de două luni a fost ucis de mamă, în comuna Stoenești, Olt, în urmă cu o săptămână. Potrivit procurorilor, femeia și-a lovit fetița și a zguduit-o puternic, provocându-i un hematom la nivelul creierului. 

Pentru că micuța nu a tăcut și a continuat să plângă, mama sa a dat-o de marginea pătuțului și i-a fracturat coloana.

Inițial, mama a dat vina pe celălalt copil, în vârstă de 2 ani, care ar fi tras bebeluşul din pat. Până la urmă, şi-a recunoscut fapta.

Femeia ar putea suferi de depresie postnatală

Femeia de naționalitate lituaniană are 24 de ani și locuia din anul 2018 în Stoenești. Vecinii spun că e posibil ca tânăra să fi suferit o depresie postnatală.

Presiunea imensă de a îngriji doi copii mici în absenţa partenerului este posibil să fi fost prea mare pentru femeie, cred mulţi dintre cei care au aflat cele întâmplate. Gabriele îşi îngrijea copiii ajutată fiiind de fratele partenerului său şi de soţia acestuia, tatăl micuţilor fiind plecat la muncă în Anglia.

„Soţul a venit acasă după ce s-a născut fetiţa. A plecat înainte cu vreo două săptămâni înainte de a se întâmpla.... (n.r. - de a fi omorâtă fetiţa). Chiar l-am rugat să rămână, pentru că se face aici o fermă de pui, construiau ceva, iar el a plecat tot la construcţii, dar mi-a spus că nu stă să muncească pentru salariul minim, pentru că mult mai bine câştigă în Anglia. Cine poate şti dacă era altfel dacă ar fi rămas“, spune primarul, potrivit Adevarul.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Tatăl bebelușului ucis de mamă pentru că plângea, mesaj plin de durere din Anglia. ”Tati, nu putem să fim supărați pe nimeni!”