Antena Meniu Search
x

Detalii terifiante în cazul criminalului de la grădiniţă. Soţia îi mai dăduse o şansă, el a vrut să se sinucidă, apoi a ucis-o

Tatăl care şi-a ucis soţia în grădiniţa din centrul Capitalei a fost arestat. După audierea lui, ies la iveală detalii terifiante.

Vezi și

Tatăl care şi-a ucis soţia în grădiniţa din centrul Capitalei a fost arestat. După audierea lui, ies la iveală detalii terifiante. Fără să-şi imagineze ce se va întâmpla, Nicoleta Botan a acceptat ca soţul să se apropie de grădiniţa pe care o conducea şi la care învăţau şi copii lor. Individul ar fi ajuns acolo cu gânduri de sinucidere, dar apoi a schimbat planul. 

Ar fi acţionat după un plan. A părut mai întâi soţul care vrea să se schimbe. Şi, de dragul copiilor, Nicoleta Boţan i-ar mai fi dat o şansă. Deşi avea un ordin de protecţie, a decis să accepte apropierea tatălui de cei doi copii. 

Cei doi soţi şi-ar fi adus împreună, ieri dimineaţă, copii la grădiniţă. Însă, de îndată ce au intrat în clădire, atiutudinea bărbatul s-a schimbat. Iniţial a vrut să se sinucidă în faţa femeii, însă, după ce s-au certat, bărbatul a înjunghiat-o. 

Nu a existat niciun scut de apărare. Tânăra mamă l-a primit în biroul ei de la grădiniţă fără să bănuiască ce va urma. 

Pe acelaşi subiect

Marius Cristian Boţan a ucis-o cu două lovituri de cuţit. 

Astăzi judecătorii l-au arestat pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor, şi-a recunoscut fapta. Martorii spun că vechile agresiuni prevesteau un sfârşit tragic. Chiar în faţa grădiniţei pe care o conducea, Nicoleta Botan a mai fost atacată. Ultima oară, acum două luni. 

Nicoleta Boţan avea 38 de ani, era o femeie apreciată, cu o carieră de succes. În activităţile ei, obişnuia des să vorbească despre copii supuşi violenţei. Dar şi-a ascuns propriile dureri. Acum, copiii ei au rămas fără ambii părinţi. Dacă va fi găsit vinovat, tatăl ar putea fi condamnat pe viaţă. 

Şi autorităţile din învăţământ ar trebui să înceapă o anchetă. Grădiniţa funcţiona ilegal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Detalii terifiante în cazul criminalului de la grădiniţă. Soţia îi mai dăduse o şansă, el a vrut să se sinucidă, apoi a ucis-o