Antena Meniu Search
x

Simona Halep nu renunţă la visul de a cuceri un titlu de Grand Slam: "Nu o să mă oprească un meci pierdut"

Simona Halep a scris istorie, chiar şi în înfrângere. Deşi românca a pierdut în faţa rivalei Caroline Wozniacki, a dat o lecţie de tenis şi de ambiţie.

Simona Halep a scris istorie, chiar şi în înfrângere. Deşi românca a pierdut în faţa rivalei Caroline Wozniacki, a dat o lecţie de tenis şi de ambiţie pe terenul de la Melbourne. Cu glezna accidentată şi într-o temepratură infernală, a luptat până la ultima minge. Odată cu pierderea celei de-a treia finale de Grand Slam din carieră, Simona a pierdut şi poziţia de lider WTA.  Acasă, la Constanţa, tatăl Simonei a urmărit cu lacrimi în ochi ceremonia de premiere.

Game. Set. Meci. O minge trimisă în fileu a spulberat visul Simonei. După un recital sportiv şi o lecţie de tenis, o finală de Grand Slam rămâne, deocamdată, un vis interzis pentru româncă. 

Tot din patru încercări a reuşit primul mare succes al carierei, a devenit locul 1 mondial. Un loc pe care l-a pierdut în urma înfrângerii de astăzi. De luni, Caroline Wozniacki va fi noul lider WTA.

Un meci incredibil pe care tatăl Simonei, Stere Halep, l-a trăit la intensitate maximă, cu lacrimi în ochi, în direct, la Observator!

Pe acelaşi subiect

Simona a dat tot pe teren. Openul Australian l-a început cu stângul, după ce, în primele meciuri, s-a accidentat la glezna dreaptă. 

Însă a avut de înfruntat nu doar durerile şi crampele musculare, ci şi temeperatura infernală de la Melbourne. Peste 30 de grade şi umiditate uriaşă, ceea ce a făcut aerul aproape irespirabil. Oboseala şi-a spus cuvântul în setul al doilea, când românca a avut probleme respiratorii şi cerut intervenţia medicilor.

Ziarele din întreaga lume au lăudat performaţa celor două sportive. Un meci incredibil, titrau publicaţiile. Unul care a fost urmărit cu sufletul la gură. Numele Simonei a răsunat în tribuna arenei de la Melbourne. Iar milioane de fani au stat astăzi lipiţi de ecranele de acasă sau din centrele comerciale.

Deşi a fost locul 1 mondial din octombrie anul trecut, românca a început turneul fără un sponsor de echipament. 

Gigantul german, care a îmbrăcat-o pe adversara ei, a transmis astăzi că a fost "o călătorie fără egal".

La Antipozi, Simona a făcut istorie într-o rochie roşie, pe care a cumpărat-o de pe un site din China. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Simona Halep nu renunţă la visul de a cuceri un titlu de Grand Slam: "Nu o să mă oprească un meci pierdut"