Antena Meniu Search
x

Termoenergetica București începe de astăzi probele pentru furnizarea căldurii

Compania Municipală Termoenergetica anunţă că de astăzi, 20 septembrie, în Capitală începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu probele de presiune la instalaţiile interioare.

De Veronica Micu la 21.09.2021, 21:42
Termoenergetica București începe de astăzi probele pentru furnizarea căldurii - Profimedia

Compania Municipală Termoenergetica (CMTEB) S.A. anunţă că luni, 20 septembrie 2021, începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalaţiile interioare.

”Încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate sectoarele Municipiului Bucureşti, data exactă pentru fiecare zonă urmând a fi afişată la scara fiecărui bloc. Acţiunile sunt necesare pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2021-2022. Rugăm clienţii companiei să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, transmite compania prin intermediul unui comunicat.

Când începe furnizarea căldurii în București

De asemenea, Termoenergetica reaminteşte că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor. Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condiţiilor legale, conform prevederilor H.G.nr.425/1994, modificată prin H.G. nr.337/ 2018.

Totodată, potrivit prevederilor Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi făcută pe parcursul sezonului de încălzire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Termoenergetica București începe de astăzi probele pentru furnizarea căldurii