Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit Timea, profesoara de 25 de ani din Baia Mare infectată cu coronavirus și care nu suferea de nicio altă boală

Daraban Timea Enikö, o profesoară de 25 de ani din Baia Mare, a murit la spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Săptămâna trecută zeci de maramureșeni s-au mobilizat și au donat sânge pentru ca tinerei să i se poată face tratamentul cu plasmă, însă eforturile au fost în zadar. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.08.2020 , 14:36

  • Timea nu avea alte afecțiuni preexistente
  • Nu se știe de unde s-a infectat tânăra

Timea Enikö a ajuns la spital pe data de 15 august, iar la scurt timp starea ei de sănătate s-a agravat.

După ce a fost transferată la secția de Terapie Intensivă, în stare critică, mama ei a făcut un apel pe Facebook pentru ca lumea să meargă și să doneze plasmă.

Din nefericire, Timea a intrat astăzi în stop cardio-respirator și a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Răpusă de coronavirus, tânăra nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Articolul continuă după reclamă
Daraban Timea Enikö

Daraban Timea Enikö, profesoară de meserie, nu avea alte boli asociate și nici nu era supraponderală. Ancheta epidemiologică nu a reușit să scoală la iveală de unde a contactat virusul.

Pe 5 august, tânăra distribuise o postare prin care se făcea apel la donare de sânge, însă pentru o altă persoană bolnavă.

Citește și 

Adolescent de 18 ani din Galați, cel mai tânăr pacient cu cornavirus mort în România

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » A murit Timea, profesoara de 25 de ani din Baia Mare infectată cu coronavirus și care nu suferea de nicio altă boală