Antena Meniu Search
x

Timeea suferă de cancer în fază terminală

De sărbători, Timeea, o copilă de 15 ani, pasionată de vioară, îşi doreşte de la Moş Crăciun sănătate. Suferă de cancer în fază terminală iar medicii din România nu i-au mai dat nicio şansă

Vezi și

De sărbători, Timeea, o copilă de 15 ani, pasionată de vioară, îşi doreşte de la Moş Crăciun sănătate. Suferă de cancer în fază terminală iar medicii din România nu i-au mai dat nicio şansă. 

Singura ei salvare este o operaţie la clinica Johns Hopkins din Statele Unite. Doar să înceapă tratamentului acolo are nevoie de 250.000 de dolari. Părinţii nu au aceşti bani şi, cu fiecare zi ce trece, viaţa Timeei se scurge picătură cu picătură. Stă în puterea noastră să o salvăm pe Timeea cu un sms de 2 euro la 8848.

Timpul a devenit acum cel mai mare duşman al Timeei. Fata duce o luptă contracronometru. Fiecare zi, fiecare minut contează enorm.

A descoperit că are o tumoare pe intestinul gros şi este o formă foarte agresivă de cancer care pentru un copil de 15 ani este atât de nedrept.

Dar viaţa Timeei nu se măsoară doar în luni, zile şi ore. Ci şi în bani.

Ar avea nevoie pentru cel mai bun tratament dacă s-ar face în America la Jonh Hopkins de 250 de mii de dolari. Este o sumă fabuloasă.

O sumă imposibil de strâns din salariul modest al părinţilor ei. Oamenii sunt neputincioşi în faţa diagnosticului crunt pus de medici. Dar Timeea nu îşi pierde speranţa. Crede, cu seninătate, într-o minune pe care doar Dumnezeu şi oamenii care-i sunt alături o pot face.

Timeea a trecut deja prin două operaţii la Cluj-Napoca. La a doua operaţie, Timeea nu mai vroia pur şi simplu să intre în sala de operaţie.

Medicii români nu i-au dat nicio şansă. Părinţii ei nu s-au resemnat şi au dus-o la Spitalul din Padova, Italia. După ce au trimis dosarul Timeei la mai multe clinici din lume, doctorii italieni au primit răspuns din Statele Unite.

Împreună o putem ajuta să trăiască. Cu un simplu sms la numărul 8848, în reţelele Vodafone, Telekom MObile România şi Orange, puteţi dona 2 euro pentru viaţa Timeei.

Nu se percepe tva. De asemenea, puteţi dona 3, 5 sau 10 euro din reţeaua fixă de telefonie Telekom la numerele afişate pe ecran sau orice sumă în conturile fundaţiei mereu aproape, afişate pe ecran. Împreună, putem să facem o minune de sărbători pentru un copil cu suflet curat care merită să se bucure în continuare de viaţă. Timeea ar putea fi ajutată şi de Guvernul României.

De asemenea, puteţi prin Telekom România, telefonie fixă, formând:

0 900 900 301- 10 euro/apel

0 900 900 303 - 3 euro/apel

0 900 900 305 - 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.

CARTON GRAFIC 1/DONATII TIMEEA

T: 2 EURO PENTRU O VIAŢĂ

DONEAZĂ 2 EURO LA 8848

- NU SE PERCEPE TVA

- NUMĂR PUS LA DISPOZIŢIE DE ORANGE, VODAFONE, TELEKOM

- WWW.FUNDATIAMEREUAPROAPE.RO

Contul Fundaţiei Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Timeea suferă de cancer în fază terminală