Antena Meniu Search
x

Titi Aur, internat cu Covid-19 la Bârlad: „După șase zile, am reușit să respir 20 de minute fără mască!”

Pilotul Titi Aur, confirmat săptămâna trecută cu Covid-19, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că se puțin mai bine, însă depinde în continuare de ”peretele cu furtunul de oxigen”. ”După șase zile cu masca de oxigen, am reușit să respir 20 de minute fără mască”, scrie Titi Aur, pe Facebook.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.04.2021, 23:52

Titi Aur, internat cu Covid-19 la Bârlad: „După șase zile, am reușit să respir 20 de minute fără mască!”
Titi Aur, internat cu Covid-19 la Bârlad: „După șase zile, am reușit să respir 20 de minute fără mască!” - Facebook/Titi Aur
  • Titi Aur a fost internat la spitalul din Bârlad, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Titi Aur se află internat la spitalul din Bârlad, unde a ales să rămână pentru că, spune el, are mare încredere în echipa care îl are în grijă.

”In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc tuturor. Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor”, a scris Titi Aur, pe Facebook.

Titi Aur respiră conectat la masca de oxigen

În postare, Titi Aur povestește experiența din ultimele zile, când abia respira chiar și cu masca de oxigen și avea senzații dese de atac de panică.

”Nu sunt omul care isi pune viata personala pe facebook sau in comunicari frecvente, dar experienta COVID ma face sa va transmit ceea ca am simtit. Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca. M-am nascut a doua oara!!!!”, a mai scris el.

Mesajul lui Titi Aur pentru cei care nu cred că boala Covid-19 le poate pune în pericol viața lor, precum și a celor din jurul lor: ”Din pacate mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake. Daca nu ar fi fost si astfel de comentarii ar fi insemnat ca am ajuns in RAI. Incercati sa va feriti de acest virus pentru ca el chiar exista si ATENTIE, cei care sustineti public contrariul si tratamentul facut acasa ’dupa ureche’, puteti deveni autorii morali a unor tragedii la care se expun cei care cred in voi! Cereti ajutor de specialitate fara nicio ezitare. Va doresc tuturor multa Sanatate!!!”

Starea lui Titi Aur s-a agravat brusc, pilotul avea plămânii afectați la internarea în spital

De pe patul de spital, Titi Aur a povestit că starea lui de sănătate s-a agravat brusc. Duminică a fost testat pozitiv. Avea simptome uşoare: oboseală, frisoane şi tuse. S-a izolat şi s-a tratat acasă. La 4 zile distanţă, s-a întors în spital.

Titi Aur, pilot raliu: ”Am simţit că nu pot respira. Şi dacă duminică plămânul era perfect, joi 30% plămânii erau amândoi afectaţi şi atunci m-a internat imediat. Evoluţia este foarte rapidă şi foarte parşivă.”

Pilotul de raliu spune că mereu a respectat regulile de protecţie şi nu îşi dă seama de unde a luat virusul. Din fericire, soţia şi copiii lui nu s-au infectat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Titi Aur, internat cu Covid-19 la Bârlad: „După șase zile, am reușit să respir 20 de minute fără mască!”