Antena Meniu Search
x

Video Titi Aur respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen, după ce plămânii i-au fost afectaţi de Covid. De pe patul de spital, încearcă să rămână optimist

Fostul pilot de raliuri, Titi Aur, are coronavirus si este internat la spitalul din Bârlad. Respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen şi spune că starea lui s-a agravat brusc. Are plămânii afectaţi, însă a transmis că îşi păstrează optimismul. Îi sfătuieşte pe toţi cei care au simptome să nu se trateze după ureche.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 04.04.2021, 09:12

Vezi și
  • Titi Aur a fost internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu Covid
  • Starea lui de sănătate s-a agravat brusc

Titi Aur, pilot raliu: Vorbesc destul de greu, din când în când mai dau puţin masca de oxigen că aproape că nu pot fără mască.

De pe patul de spital, Titi Aur mărturiseşte că starea lui de sănătatea s-a agravat brusc. Duminică a fost testat pozitiv. Avea simptome uşoare: oboseală, frisoane şi tuse. S-a izolat şi s-a tratat acasă. La 4 zile distanţă, s-a întors în spital.

Titi Aur, pilot raliu: Am simţit că nu pot respira. Şi dacă duminică plămânul era perfect, joi 30% plămânii erau amândoi afectaţi şi atunci m-a internat imediat. Evoluţia este foarte rapidă şi foarte parşivă.

Unul dintre cazurile în care masca de oxigen este necesară

Pe acelaşi subiect

Cu greu poate acum să respire fără masca de oxigen.

Titi Aur, pilot raliu: Dimineaţă am avut un episod care m-a speriat un pic. Mi-am aruncat măştile de pe faţă, m-am ridicat bărbăteşte din pat şi am deschis geamul, am luat o gură de aur şi când am plecat către toaletă am uitat să încălzesc motorul şi eram cu frâna de mână trasă, nu mi-a mai ajuns aerul. Mi-am luat saturaţia şi aveam 60, asta înseamnă de intubat, am intrat în panică.

Pilotul de raliu spune că mereu a respectat regulile de protecţie şi nu îşi dă seama de unde a luat virusul. Din fericire, soţia şi copiii lui nu s-au infectat. Acum, speră ca tratamentul să-şi facă efectul cât mai repede, să iasă din spital şi să revină la treabă, în domeniul care l-a consacrat.

Titi Aur, pilot raliu: Atunci când treci prin momente d-astea. Nu-ţi mai trebuie nici milionul de euro, ci îţi trebuie sănătate. Te gândeşti dacă ai stat suficient timp cu familia ţi se schimbă puţin gândurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Titi Aur respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen, după ce plămânii i-au fost afectaţi de Covid. De pe patul de spital, încearcă să rămână optimist