Antena Meniu Search
x

Tu stii sa faci tranzitia de la machiajul de toamna la cel de iarna ca o profesionista?

Iarna ne-a luat prin surprindere anul acesta, asa ca primul tau impuls a fost cu siguranta sa iti faci ordine in garderoba si sa scoti la indemana hainele calduroase. Dar acesta nu este singurul aspect asupra caruia trebuie sa te concentrezi.

Iarna ne-a luat prin surprindere anul acesta, asa ca primul tau impuls a fost cu siguranta sa iti faci ordine in garderoba si sa scoti la indemana hainele calduroase. Dar acesta nu este singurul aspect asupra caruia trebuie sa te concentrezi. Tranzitia de la toamna la iarna presupune sa-ti adaptezi si machiajul la conditiile meteo.

Atunci cand temperaturile sunt mai scazute, iar soarele nu mai bate atat de puternic, este foarte posibil sa descoperi ca fondul de ten pe care il aveai in trusa este cu o nuanta, doua mai inchis. Sau poate vei descoperi ca fardul de obraz nu mai arata atat de natural si ca luciul de buze nu mai este chiar cea mai buna varianta. De aceea, este timpul sa iti actualizezi kitul de machiaj si sa inveti cum sa obtii un look perfect chiar si in cele mai friguroase zile ale anului.

Pune fondul de ten mat la pastrare

Pe masura ce temperaturile scad, tenul tau va incepe sa se simta din ce in ce mai uscat din cauza lipsei de hidratare din aer. De aceea, fondul de ten va capata un aer foarte inestetic, iar intreg machiajul tau va fi compromis. Mai mult decat atat, in zilele de iarna un astfel de produs cosmetic poate arata monoton, asa ca cel mai bine este sa alegi o varianta fluida, care sa ofere tenului un aspect luminos, satinat si natural. Incearca Fondul de ten Fluid de la Melkior Professional – este tot ceea ce ai nevoie pentru a trece cu brio de aceasta iarna. Desigur, inainte de a aplica fondul de ten va fi nevoie sa folosesti si o baza de machiaj care sa te ajute sa obtii chiar si mai usor acea stralucire naturala a tenului si sa-ti ofere extra rezistenta.

Iluminatorul nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj

Daca vrei sa ai un machiaj perfect iarna aceasta, va fi necesar sa folosesti un iluminator. Aplica-l pe pometi, pe arcada, pe Arcul lui Cupidon si pe nas pentru a-ti pune in evidenta trasaturile fetei. Unul dintre cele mai apreciate produse la momentul de fata este Pudra Luminoasa Irizata de la Melkior. Pentru un machiaj delicat si natural, pudra se aplica uscata, conferind astfel un aspect final luminos si transparent. Pentru a avea o stralucire mai intensa aceasta se aplica umeda.

Contouring? Da, te rog!

Iarna este de preferat sa renunti la pudra bronzanta si sa apelezi cu incredere la un machiaj conturat perfect, care sa-ti puna in evidenta trasaturile fetei. Din cauza temperaturii scazute si a luminii mai slabe, bronzerul poate arata oranj pe chipul tau, lucru pe care ar fi bine sa il eviti. Dar contouringul te va ajuta sa obtii un machiaj mai delicat si mult mai cald. Daca inca nu ai apelat la aceasta tehnica, nu este cazul sa te alarmezi. Exista nenumarate tutoriale pe Internet din care vei invata foarte usor cum se realizeaza.

Foloseste culori inchise si puternice

Nu in ultimul rand, foloseste culorile potrivite pentru pleoape si buze. Fardurile si rujurile pe care le folosesti vara si primavara pot fi prea calde pentru a putea sa-ti complimenteze tenul de iarna. Vei avea nevoie de produse cosmetice in culori mai inchise, poate chiar metalice. Argintiu, bronz, auriu, visiniu, albastru inchis sunt variante care vor trebui sa se regaseasca de fiecare data in kitul pentru un machiaj de iarna perfect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Tu stii sa faci tranzitia de la machiajul de toamna la cel de iarna ca o profesionista?