Antena Meniu Search
x

Noi informații în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Probele care îl incriminează pe Răzvan Rentea. Procurorii au imagini uluitoare cu fiul victimelor (Foto)

Noi informații apar în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Procurorii au noi probe incriminatorii în ceea ce-l privește pe principalul suspect, Răzvan ren

Noi informații apar în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Procurorii au noi probe incriminatorii în ceea ce-l privește pe principalul suspect, Răzvan Rentea, fiul și nepotul victimelor.

Potrivit presasm.ro, proba care l-ar fi dat de gol pe Răzvan Rentea în fața procurorilor ar fi o filmare surprinsă de camerele de supraveghere din comuna Apa, unde s-a petrecut tragedia în seara zilei de 23 noiembrie.

Camerele ar fi surprins momentul în care fiul soților Gheorghe și Niculina Rentea, Răzvan Rentea, ar fi așteptat-o pe mama sa, care făcea naveta din municipiul Satu Mare. Mai mult, se pare că acele camere de supraveghere ar mai fi surprins imagini care l-ar incrimina pe bărbatul care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Astfel, acesta ar scoate un obiect ce pare a fi unul cu elemente metalice din portiera mașinii, iar apoi și-ar fi făcut o cruce. Ulterior, ar fi pus din nou obiectul în portiera mașinii.

După ce a ajuns mama sa și a urcat în mașină, cei doi s-au deplasat spre domiciliul părinților și al bunicii.

Reamintim că, în acest caz, judecătorii au decis arestarea lui Răzvan Mircea Rentea pentru 30 de zile, deși acesta neagă acuzațiile ce i se aduc.

Gheorghe si Razvan Rentea

Foto: Gheorghe si Răzvan Rentea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Noi informații în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Probele care îl incriminează pe Răzvan Rentea. Procurorii au imagini uluitoare cu fiul victimelor (Foto)