Antena Meniu Search
x

Cireşe şi pepeni din import în pieţele din Capitală. Costă mai mult decât carnea

În toiul primăverii, trufundalele ajung să coste cât zece kilograme de carne. În pieţe au început să apară cireşele, pepenele roşu, caisele şi piersicile.

Vezi și

În toiul primăverii, trufundalele ajung să coste cât zece kilograme de carne. În pieţe au început să apară cireşele, pepenele roşu, caisele şi piersicile.

Vânzătoarea pune cireşele înapoi în cutie. Un kilogram de cireşe aduse din Spania costă 150 de lei în pieţele din Capitală.

Pepenele timpuriu adus din Grecia are ceva mai multă căutare pentru că poate fi cumpărat la sfert sau pe jumătate. Însă, unul întreg, de vreo 10 kilograme, costă 120 de lei.  

Un kilogram de caise din import costă 40 de lei pe tarabe, iar piersicile 45 de lei. În total, un kilogram de cireşe, un pepene, căpşuni, caise şi un mango costă aproape 400 de lei.

Pe acelaşi subiect

Printre clienţi din piaţă, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, alege împreună cu soţia câteva căpşuni din Grecia.

Printre zeci de sortimente de legume şi fructe din import, unii comercianţi au la vânzare verdeţuri şi câteva roşii româneşti. Primele pe anul ăsta. Un kilogram costă 25 de lei, la fel şi căpşunile româneşti timpurii care sunt mai scumpe ca cele din Grecia. 

Comercianţii spun că preţurile vor începe să scadă din luna mai şi în următoarele săptămâni pe piaţă vor apărea mai multe legume şi fructe româneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cireşe şi pepeni din import în pieţele din Capitală. Costă mai mult decât carnea