Antena Meniu Search
x

Tudor nu a fost găsit nici după 3 săptămâni. Poliția, acuzată că nu depune eforturi pentru a-l găsi pe elevul de 15 ani din Zalău

Tudor Niream, elevul de 15 ani din Zalău care a dispărut de pe data de 23 noiembrie, nu a fost găsit nici după trei săptămâni, poliția fiind acuzată că nu depune destule eforturi pentru a-l găsi.

Tudor Niream, elevul de 15 ani din Zalău care a dispărut de pe data de 23 noiembrie, nu a fost găsit nici după trei săptămâni, poliția fiind acuzată că nu depune destule eforturi pentru a-l găsi.

Băiatul a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, județul Sălaj. El le-a spus bunicilor că merge să se plimbe, fără să-şi ia şi telefonul mobil.

Tudor nu s-a mai întors acasă, iar familia a sesizat imediat dispariția acestuia, însă oamenii se plâng că poliția nu ar fi depus eforturi consistente pentru a-l găsi pe elevul Colegiului Național Silvania din Zălău.

Nicio urmă de Tudor după trei săptămâni 

Pe acelaşi subiect

Imediat după dispariție, zeci de persoane – poliţişti, jandarmi, dar şi voluntari – au început să-l caute pe Tudor.

Elevul a fost căutat de pompierii militari și în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare, însă nu s-a descoperit nimic.

Tudor nu a fost gasit nici dupa trei saptamani

Numeroase persoane au susținut că l-ar fi văzut pe Tudor în mai multe locuri, iar poliția a anunțat, la două zile dupa semnalarea dispariției, că și-au restrâns căutarile la raza orașului Zalău, acolo unde ar fi fost văzut băiatul.

Câteva săptămâni mai târziu, Poliția a anunțat, într-un comunicat, că "desfașoara în continuare ample activităti de cautare, chiar și după orele de program", dar a cerut sprijinul populației.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conducă la depistarea baiatului sunt rugate să sune la 112 ori sau să anunțe cea mai apropiata unitate de politie.

Poliția, acuzată de lipsă de organizare

Pe rețelele de socializare, dispariția lui Tudor este subiect de controverse. Oamenii cred că polițiștii nu și-au făcut treaba și că este imposibil ca după trei săptămâni să nu existe niciun semn legat de dispariția băiatului.

"Este strigător la cer ca un copil de vârsta lui să nu fie găsit după trei săptămâni. Autoritățile nu-;i fac treaba. Daca era vorba de un condamnat sau recidivist era cazul finalizat în secunda doi, dar când este vorba de un adolescent care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al transformărilor fizice și mentale, suntem incapabili. Vorbesc din postura unei mame care are un băiat de vârsta apropiată cu a lui Tudor. Dumnezeu va face lumină în acest caz nefericit!", a scris Cornelia U Cornelia pe pagina de Facebook a mamei lui Tudor.

"Autoritatile nu iși fac datoria cum trebuie. Am mai spus tot in cazul acesta si am să ma repet poate poate se trezesc autoritatile din somnul morții. DACA AR IESI TOATE AUTORITATILE LA CAUTAT TOTI CEI CARE AU FOST DE 1 DECEMBRIE acest copil era de mult acasa. Dar, din pacate, autoritatile dorm in continuare si se impaca cu ideea ca doar "a plecat de acasa"", crede Bianca Talos.

"Ăștia de la poliție sunt serioși? Acum s-au trezit și fac ,,apel la populație,,? De ce l-au căutat doar voluntarii CARE MERITA FELICITĂRI ȘI RESPECTUL NOSTRU la modul serios în prima zi? Unde erau stimații polițiști sâmbătă dimineața? De ce au venit cu câinele de căutare doar după apelul disperat al voluntarilor? Sunteți serioși dlor polițiști...? Ați arătat o lipsă clara de de organizare", este un alt comentariu.

"Trebuie adusi caini, nu 1 sau 2..ci 10, 20...daca nu si-a luat telefonul și nu era imbracat bine, trebuie sa fie prin jur...asteptam vesti bune", mai scrie un internaut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tudor nu a fost găsit nici după 3 săptămâni. Poliția, acuzată că nu depune eforturi pentru a-l găsi pe elevul de 15 ani din Zalău