Antena Meniu Search
x

Mărturia tulburătoare a bunicii lui Tudor, elevul din Zalău dispărut de 14 zile: "Lumea mă acuză că l-am lăsat să plece"

Bunica lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani din Zalău care a dispărut de două săptămâni, a povestit ceea ce s-a întâmplat în ziua în care nepotul ei a plecat și nu s-a mai întors acasă.

Bunica lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani din Zalău care a dispărut de două săptămâni, a povestit ceea ce s-a întâmplat în ziua în care nepotul ei a plecat și nu s-a mai întors acasă.

Băiatul din Zalău a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie și, deși a fost dat în urmărire națională, Tudor nu a fost găsit nici până azi.

Bunica lui Tudor face mărturisiri tulburătoare despre dispariția nepotului de 15 ani, recunoscând că sunt persoane care o învinuiesc că l-ar fi lăsat pe acesta să meargă la plimbare la ora 21.00 seara, când deja afară era întuneric.

Tudor Niream este de negasit de doua saptămâni
Pe acelaşi subiect

Ea a povestit, pentru presa locală, ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

”În ziua dispariției lucrurile au mers normal. A ajuns la noi la 16.10, moment în care l-am întrebat dacă îi este foame. Tudor a zis că nu pentru că a mâncat acasă cartofi prăjiți. Am mai stat ce am mai stat pe aici și am plecat să schimbăm butelia, după care ne-am întors și l-am întrebat dacă vrea gomboți, a zis că da, iar eu m-am pus pe treabă. A mâncat și i-am făcut patul. S-a pus în pat și a stat o vreme pe telefon, până când a ațipit. Puțin mai târziu, am citit împreună câteva pagini dintr-un roman de Mircea Eliade, după care a zis că merge puțin să se plimbe. Asta se întâmpla în jurul orei 21.00. Toată lumea mă acuză de l-am lăsat să plece, păi domnilor are 15 ani. După o oră am vrut să-l sun, dar a intrat căsuța vocală, de 13 ori l-am sunat. Pe la 22.30 m-am îmbrăcat și am început să merg să-l caut prin împrejurimi”, a povestit bunica lui Tudor Niream pentru Ziarul de Sălaj.

Bunica lui Tudor consideră, de asemenea, că poliția nu ar cerceta cazul dispariției lui Tudor așa cum ar trebui. 

”Eu nu înțeleg cum anchetează Poliția acest caz. Am impresia că nu face nimic. Nu știu de nu se mișcă lucrurile”, a mai femeia.

Tudor a dispărut de două săptămâni

Zeci de persoane – poliţişti, jandarmi şi voluntari – îl caută peste tot pe Tudor. Potrivit unor martori, băiatul de 15 ani ar fi fost văzut în mai multe locuri din țară, însă poliția susține că nicio informație nu a fost confirmară.

Mama băiatului, Geta Niream, a anunțat pe Facebook mai multe operațiuni de căutare a elevului de la Colegiul Național Silvania din Zălău, însă nici acestea nu s-au soldat cu vreun rezultat.

Tudor Niream, elevul de 15 ani din Zalău dat dispărut, este de negăsit de 14 zile

“Ultima dată când a fost văzut, Tudor era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el “Normal people scare me” şi avea în picioare coverse (tenişi) kaki“, este descrierea făcută de mama adolescentului.

Pompierii militari l-au căutat pe adolescent și în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare, însă nu s-a descoperit nimic.

Cei care l-au văzut pe Tudor Niream sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744-48.77.28 sau la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mărturia tulburătoare a bunicii lui Tudor, elevul din Zalău dispărut de 14 zile: "Lumea mă acuză că l-am lăsat să plece"