Antena Meniu Search
x

Video Turiști filmați în timp ce aruncă fără nicio jenă gunoaie cu tot cu lăzi frigorifice pe spațiul verde în Mamaia

Vrem turism ca afară, însă nu suntem în stare nici să menţinem curăţenia în staţiuni. Este şi cazul a trei turişti care au fost filmaţi în timp ce aruncau mai multe gunoaie în zona verde a unei staţiunii din Summerland, Mamaia.

de Redactia Observator

la 18.07.2022, 14:44

Vezi și

Pe filmare se vede cum cei trei bărbaţi aruncă fără nicio jenă mai multe lăzi frigorifice şi alte deşeuri, în zona verde a unei parcări, deşi la numai câţiva zeci de metri s-ar fi aflat mai multe tomberoane. Imaginile surprinse au fost postate pe reţelele de socializare şi au iscat un val de critici. Autorităţile locale din Constanţa îi căută acum pe bărbaţi, iar pentru fapta lor riscă amenzi între 10.000 şi 20.000 de lei.

Poliția încearcă să îi găsească pe cei responsabili

În urma apariției unor imagini în care doi bărbați aruncă mai multe obiecte în spațiul public, în zona Summerland din stațiunea Mamaia, polițiști din stațiunea Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit O.U.G. 92/2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Turiști filmați în timp ce aruncă fără nicio jenă gunoaie cu tot cu lăzi frigorifice pe spațiul verde în Mamaia