Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou. Apar noi dezvăluiri despre comportamentul violent al Magdalenei Şerban, povestite de angajaţii bibliotecii din Craiova

Ucigaşa de la metrou neagă vehement crima! Magdalena Şerban spune că nu a omorât-o pe Alina şi cere să fie liberă.

Vezi și

Ucigaşa de la metrou neagă vehement crima! Magdalena Şerban spune că nu a omorât-o pe Alina şi cere să fie liberă. Recunoaşte totuşi atacul, pentru care are un motiv halucinant: ar fi deranjat-o muzica ascultată de tânără, le-a declarat anchetatorilor. Judecătorii au decis astăzi să o lase în continuare după gratii.

Nu răspunde întrebărilor, însă în faţa anchetatorilor, Magdalena Şerban a făcut o declaraţie şocantă: "Am avut o stare de deznădejde şi disperare. A doua fată asculta muzica tare la căşti si mă deranja foarte tare."

Recunoaşte că a existat o altercaţie, dar susţine că nu a ucis-o pe Alina. Suspecta neagă toate acuzaţiile şi respinge că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, spunând că a fost o neînţelegere. Dar îşi doreşte foarte tare o confruntare cu fata care a supravieţuit. 

Până la o întâlnire cu prima tânără pe care a atacat-o, femeia a fost confruntată de colegii din boxa acuzaţilor. Aceştia au numit-o criminală, susţine avocata femeii.

Pe acelaşi subiect

Magdalena Şerban le-a cerut magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domicilu. Ar vrea să se întoarcă în apartamentul mamei, din Craiova. Avocata Magdalenei Şerban spune că aceasta i-a spus că e în greva foamei de 23 de zile: "Mi s-a parut o persoană care ori este lucidă până la capăt, ori nu ştie pe ce lume trăieşte."

Despre comportamentul violent al femeii ştiau toţi apropiaţii, dar nimeni n-a intervenit. Cu numai câteva săptămâni înainte de crimă, Magdalena Şerban a avut un conflict şi cu angajaţii bibliotecii din Craiova: "După ce i s-a explicat că nu are acces în această sală de internet în alte scopuri decât cele de cercetare, a devenit foarte vulgară în exprimare."

Acum, Magdalena Şerban susţine că, în arest, ar fi fost lovită de unul dintre gardieni. Pe lângă acuzaţiile de omor calificat şi tentativă de omor, Magdalena Şerban va fi cercetată şi pentru ultraj, după ce, în urmă cu două zile, a ameninţat doi paznici de la spitalul penitenciar Jilava. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Criminala de la metrou. Apar noi dezvăluiri despre comportamentul violent al Magdalenei Şerban, povestite de angajaţii bibliotecii din Craiova