Un adolescent din Constanța s-a sinucis din dragoste la doar 16 ani

De Monica Palade.
Publicat: 09.02.2021, 12:17.
Actualizat: 09.02.2021, 14:12

La doar 16 ani, ai toată viața în fața ochilor. Nu și un adolescent din Constanța, care a decis să își încheie toate socotelele cu viața la această vârstă, după o decepție din dragoste.

Un adolescent din Constanța s-a sinucis din dragoste la doar 16 ani

captura video/imagine arhivă

Tânărul a fost găsit în anexa imobilului în care locuia cu bunica sa, chiar de femeie, care a sunat imediat la 112.

Pentru adolescent nu s-a mai putut face nimic. Se pare că băiatul s-ar fi certat cu iubita sa și nu a reușit să se împace cu gândul.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

Ce spun polițiștii

„La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul său de pe strada I.L. Caragiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul poliției.

Un alt adolescent s-a sinucis la începutul anului

La începutul anului, Radu, un adolescent de 18 ani din Deva, recurgea la același gest. Băiatul suferea de depresie. Unui prieten i-ar fi mărturisit că se simte blocat într-un coșmar.

Un fost coleg spune că Radu i-ar fi trimis un mesaj, în urmă cu câteva săptămâni, în care îi mărturisea că „nu se simte ok”, potrivit sursei citate.

„Sunt blocat într-un coșmar, nu sunt ok, ştiu că eşti confuz, dar aşa e, aş vrea să pot sa schimb totul, de la început spre sfârșit, spre deosebire de Dumnezeu, corpul meu, fie că schimb totul de la început până la final, tot aici o să fie. Dar nu, sunt blestemat. O să îmi fie viaţa, aşa am văzut-o, de la început, de ar fi o opţiune, una încât să ştiu că totul o să fie bine”.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.