Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a ameninţat cu puşca oamenii în parcarea unui supermarket din Bucureşti

Incident grav, duminică dimineața, în parcarea unui supermarket din Capitală, din sectorul 6. Panicați oamenii au sunat la 112 să anunțe că un bărbat amenință că îi împușcă.

de Monica Palade

la 22.03.2021, 12:12

La fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi care se afla în zonă. Aici, oamenii legii l-au găsit pe bărbat care se plimba cu pușca și amenința că îi împușcă pe trecătorii care îi ieșeau în cale. 

Individul era în stare de ebrietate, iar jandarmii au reușit să îl imobilizeze. În urma verificărilor, s-a constatat că era vorba de o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secție, unde anchetatorii urmează să stabilească care este încadrarea penală pentru fapta sa.

Imagini surprinse cu bărbatul au fost postate pe pagina de facebook a Jandarmeriei Române. 

Ce spun anchetatorii

"Duminică dimineață. Parcarea unui supermarket din sectorul 6 al Capitalei. Mai mulți oameni se îndreaptă panicați spre echipajul de jandarmi care se afla în zonă și anunță că, în parcarea magazinului, un bărbat amenință cu pușca oamenii.

Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el "personajul principal.

Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat și, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de Poliție unde urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta "personajului principal".

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti #B2".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a ameninţat cu puşca oamenii în parcarea unui supermarket din Bucureşti