Meniu
Search
x

Un bărbat din Iași a fost băgat la închisoare după ce și-a şantajat vecina de bloc cu o idilă imaginară

Un bărbat din Iași a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare după ce și-a şantajat vecina de bloc cu o idilă imaginară. Alexandru M, în vârstă de 46 de ani, îi lăsa bileţele în uşă vecinei sale prin care îi cerea favoruri sexuale sau bani.

De Ana Maria Ghiarasim la 03.11.2020, 21:10
  • Bărbatul a fost încarcerat, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a fost găsit vinovat de şantaj.
  • Timp de mai multe seri, Alexandru și-a terorizat o vecină din bloc căruia îi cerea favoruri sexuale sau bani.

În motivarea sentinței, magistrații au arătat că,  la finele lunii ianuarie 2020, bărbatul i-a lăsat mai multe mesaje deplasate vecinei sale, pentru care făcuse o pasiune, deși în trecut s-au salutat de câteva ori, fără să stea de vorbă unul cu celălalt.

Potrivit judecătorilor, pe 26 ianuarie, bărbatul de 46 de ani a băut un litru de vin şi s-a culcat, însă s-a trezit înfierbântat în timpul nopţii, în jurul orei 4.30. Atunci, bărbatul s-a gândit cum ar putea să o determine pe vecina sa să întrețină relații intime cu el. Așa că ”a rupt un plic alb şi pe una dintre bucăţile de hârtie rezultate a scris mesajul: Te aştept jos să *** că eşti bună. Dacă nu vii ori îi spun la soţul tău sau laşi 2.000 în cutia de poştă“, se arată în motivarea primei instanţe, scrie ziaruldeiasi.ro.

Aproape de ora 5,00, individul a ieşit în pijamale din apartament şi a mers la garsoniera victimei.

Acolo a pus biletul între toc şi uşă şi a ciocănit de mai multe ori. Victimei i-a fost teamă însă să deschidă uşa, aşa că individul a mers după 5 minute şi a bătut din nou la uşă. După alte cinci minute, individul a bătut din nou la uşă, însă vecina nu a vrut să deschidă. 

Abia dimineaţă, la ora 9,00, femeia a deschis uşa şi a văzut biletul. A mers la Administrație și a cerut să vadă imaginile surprinse de camerele de supraveghere si așa a aflat că e vorba de un bărbat din bloc.

Incidentul s-a repetat în următoarele seri, așa că femeia a mers la poliție cu bilețelele și cu imaginile, iar bărbatul a fost condamnat.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Iași a fost băgat la închisoare după ce și-a şantajat vecina de bloc cu o idilă imaginară