Antena Meniu Search
x

O familie din Ivăneşti, Vaslui, terorizează tot satul. Ultima lor victimă a ajuns aproape moartă la spital

Un bărbat din judeţul Vaslui a ajuns în stare critică la spital după ce a fost bătut de o întreagă familie de consăteni! De altfel, agresorii - patru la număr - sunt spaima satului.

Vezi și

Un bărbat din judeţul Vaslui a ajuns în stare critică la spital după ce a fost bătut de o întreagă familie de consăteni! De altfel, agresorii - patru la număr - sunt spaima satului.

-Terminaţi, băi, e crimă aici! Ce aţi avut cu omul?

Agresorii au lovit până când bărbatul de 34 de ani a rămas inert la pământ, chiar sub privirile fetei lui, o copilă de doar 12 ani. Ea a fost şi cea care a filmat întregul incident.  

-Când l-au tras din căruţă jos, el a încercat să fugă, dar unde să mai fugi? Erau roata împrejur!

Pe acelaşi subiect

-Viaţa a fost pusă în pericol. Traumatismul cranio-cerebral s-a soldat cu fractură temporo-parietală şi implicit e viaţa pusă în pericol.

Agresorii au atacat în familie: mamă, tată şi doi fii. 

-Acum, când el a urcat la deal cu căruţa, ăştia erau aici, la un bordei. Şi i-au spus: "vezi că te aşteaptă." Şi la oameni prin sat spunea că nu se lasă până nu-l omoară.

Scandalul de ieri, de pe uliţa satului Ivăneşti, a pornit după câteva dispute mai vechi. 

-Vara, ăştia noaptea păşteau animalele. Pot spune şi oamenii de prin sat, şi pe lucernă, nu ţineau cont. Noaptea. Îi tot spunea el: lasă animalele acelea, leagăle şi tu undeva, nu le mai lăsa. Am şi eu. Şi îi spune: "Dar ce? Nu ştii că bătaia doare?" 

Bărbatul care a ajuns în spital nu a fost singurul terorizat de vecinii agresivi. 

-E durere cu ăştia! E durere! Ce să mai discutăm? Să-i ducă la puşcărie, să nu mai vină niciodată!

-Vă e teamă de ei?

-Cum să nu ne fie teamă?! Am 71 de ani, dacă mă prind, mă belesc ăştia.

Acum, pe numele celor patru membri ai familiei violente a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare. Pentru victima lor, tatăl a doi copii de 10 şi 12 ani, medicii fac tot posibilul să-l ţină în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O familie din Ivăneşti, Vaslui, terorizează tot satul. Ultima lor victimă a ajuns aproape moartă la spital