Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

Un bărbat din Râşnov, mort în urmă cu doi ani, a fost amendat de poliţişti pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00, fără să aibă declaraţia pe proprie răspundere la el.

de Monica Palade

la 01.03.2021, 17:13

Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00 - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, iar procesul verbal a ajuns recent la familia celui dispărut.

Potrivit autorităţilor, se pare că mortul a fost confundat cu fratele său.

Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie: „În seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020”, potrivit Mediafax.

O eroare materială 

O reacție a venit și din partea Primăria Râșnov, iar reprezentanții au transmis că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său. „În primul rând nu este vorba despre o amendă, ci despre un avertisment.

Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială.

Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții instituției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: Un mort din Constanţa, amendat că nu a avut rovinietă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00