Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un loc de joacă din Focșani a fost incendiat, noaptea trecută. Poliţia îl caută pe piroman

Primăria Focşani anunţă că un loc de joacă nou, care urma să fie recepţionat, a fost incendiat în noaptea de joi spre vineri, în acest caz Poliţia Vrancea deschizând un dosar penal pentru identificarea autorilor.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 14.01.2022, 17:06

Primăria Focșani a postat pe Facebook fotografii cu locul de joacă distrus și a cerut ca polițiștii să afle cine este autorul acestui ”act de vandalism de o gravitate rară". 

"Locul de joacă din Cartierul ANL Sud, NOU-NOUŢ, a fost incendiat de o mână criminală, aşa cum au putut constata cei de la ISU Vrancea. Locul de joacă nici măcar nu era recepţionat,  dar considerăm că este inadmisibil ca bunurile publice sau private să fie distruse! Poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a identifica autorul sau autorii", a transmis Primăria Focşani, scrie news.ro.

Primarul din Focşani, Cristi Valentin Misăilă, a solicitat Direcţiei managementul proiectelor şi investiţiilor din cadrul Primăriei un studiu prin care să poată fi amplasate în oraş camere de supraveghere video într-un număr suficient de mare pentru evitarea unor astfel de incidente viitoare. 

Primarul face apel la locuitori să-i denunțe pe vandali

De asemenea, primarul face apel la populaţie să se implice pentru a descuraja evenimentele de asemenea gen.

"Bunurile publice sau private trebuie protejate cu orice preţ! Edilul Misăilă speră ca Poliţia să îi prindă cât mai curând pe făptaşi, dar totodată atrage atenţia că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunităţi! Pe această cale, primarul face un apel la cetăţeni să anunţe de urgenţă autorităţile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat! Sunaţi la 112! Vandalismul ne afectează pe toţi şi doar împreună îl putem stopa!", se mai arată în comunicatul transmis vineri de Primăria Focşani.                  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Stiri sociale » Un loc de joacă din Focșani a fost incendiat, noaptea trecută. Poliţia îl caută pe piroman