Antena Meniu Search
x

Un motociclist din gruparea Hells Angels România, căutat în Germania pentru șantaj și tentativă de omor, a fost luat cu mascații dintr-o benzinărie din Florești

Un bărbat de 37 de ani din judeţul Mureş, pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare pentru şantaj şi tentativă de omor, a fost prins, luni seară, de poliţiştii din Cluj.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.04.2021, 22:57

Motociclist din gruparea Hells Angels România a fost prins la Cluj
Motociclist din gruparea Hells Angels România a fost prins la Cluj - Observator

"Azi, în jurul orei 18.00, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de către poliţiştii specializaţi în depistarea persoanelor urmărite, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj, a fost depistat un bărbat pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare", a transmis, luni seară, IPJ Cluj.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Mureş, a fost dat în urmărire de către autorităţile germane, în luna octombrie a anului trecut, după ce în luna august a aceluiaşi an, ar fi săvârşit o faptă de şantaj, totodată fiind acuzat de săvârşirea unei infracţiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.

Bărbatul, care este membru al grupării Hells Angels România, a fost prins într-o benzinărie din Florești. Acum, el urmează să fie prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea confirmării celor două mandate.

Poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Un motociclist din gruparea Hells Angels România, căutat în Germania pentru șantaj și tentativă de omor, a fost luat cu mascații dintr-o benzinărie din Florești