Antena Meniu Search
x

CAZ ŞOCANT în Dâmboviţa! Orbit de gelozie, un tânăr și-a împușcat fosta iubită, o elevă de 15 ani, de patru ori: "Din dragostea, o iubea mult" (FOTO)

Un tânăr din localitatea Costești Vale, judeţul Dâmbovița, şi-a împuşcat fosta iubită, o elevă de 15 ani, de patru ori în piept, supărat fiind că fata nu mai vroia să discute cu el după ce relaţia lor se sfârşise în urmă cu o lună.

Un tânăr din localitatea Costești Vale, judeţul Dâmbovița, şi-a împuşcat fosta iubită, o elevă de 15 ani, de patru ori în piept, supărat fiind că fata nu mai vroia să discute cu el după ce relaţia lor se sfârşise în urmă cu o lună.

Potrivit presei locale, tânărul de 21 de ani nu a vrut să audă că fata l-a părăsit, așa că a încercat să o sperie.

Totul s-a întâmplat când Elena, elevă la un liceu din Găești, se întorcea către casă. Petrișor, fostul iubit până de curând, a luat foc în momentul în care eleva de 15 ani a postat pe Facebook o fotografie cu noul iubit. Cum a văzut asta, s-a dus la un magazin specializat și și-a cumpărat un pistol de tip Airsoft, cu bile de plastic.

Pe acelaşi subiect

"Am aflat când a venit poliția aici. Nu mi-a mai făcut probleme. Nu bea, nu fumează. O iubea mult pe fata asta, de doi ani. Nu mai voiau părinții să fie cu el, nu ea. Cu ea se mai întâlnea, la școală. Nu se mai ducea la serviciu pentru că îl suna ea și se întâlneau”, a declarat mama agresorului.

Băiatul recunoaște că și-a ieșit din minți pentru că o iubește la nebunie pe minoră. A împușcat-o de numai puțin de patru ori: în mână o dată și de trei ori în abdomen.

"Pot să spun că o iubesc și atâta tot. Am văzut ceva pe Facebook și m-am supărat. Am văzut o postare cu unul lângă ea și d-aia. Vroiam să o sperii. Băiatul de la care l-am cumpărat mi-a spus că e cu bile și nu face nimic. Doar să o sperii am tras, să văd ce zice. Când am tras i-am spus că e cu bile. N-am știut că se întâmplă așa”, a declarat Petrișor.

De cealaltă parte, familia victimei este speriată, mai ales că agresorul a așteptat-o pe fată să iasă de la școală și a urmărit-o.

„A amenințat-o de mai multe ori. A zis că nu mai apucă să o vadă pe mama ei de ziua ei”, spune tatăl fetei. Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » CAZ ŞOCANT în Dâmboviţa! Orbit de gelozie, un tânăr și-a împușcat fosta iubită, o elevă de 15 ani, de patru ori: "Din dragostea, o iubea mult" (FOTO)